Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 septembrie – 5 octombrie. O săptămână extremă, zodii intens încercate de karmă! Previziuni complete

0

Horoscopul saptamanii prezentat de Mariana Cojocaru.

Berbec

Săptămăna va fi sub influența Soarelui și a Lunii Noi din Balanță. Tot în Balanță va fi un Stellium format de Venus, Mercur și Marte (Marte încă în Fecioară) care vă va pune pe gânduri. O perioadă foarte fragilă pentru sănătate, parteneriate și relațiile de suflet, matrimonială. Cum trebuie să raportez totul la astrograma voastră personală, nu mă lansez să dau soluții (diferă de la caz la caz).

Taur

În cel de-al doilea domiciliu zodiacal (Balanță) vor fi ambii voștri patroni astrali, atât Soarele cât și Luna Nouă. Cum fac opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec, perioada se vrea ca un șoc existențial, în care cei care nu știu ce lecții de viață karmice nu au înțeles că au înscrise se pot lovi de un zid. E un aspect karmic general ăsta, pe astrograma voastră pot fi chiar mai multe: sănătate, carieră, muncă.

Gemeni

Cu Stellium-ul pomenit la Berbec, aspectele sunt nefaste pentru iubire, pentru copii sau pentru identificarea misiunii adevărate de viață (ce nu ține tocmai de cariera urmată). Fiecare nativ (indiferent de zodie) are lucruri de înțeles pe Pământ și, din cauza faptului că nu le-a înțeles, se tot învârtește într-un cerc vicios. Doar pe harta lor perasonală se văd căile de ieșire pentru a-i putea orienta bine…

Rac

La răscruce de drumuri sunteți voi și e foarte puțin probabil să știți ce cale va trebuie să urmați. Rezolvările se văd doar individual, că nu aveți toți o karmă comună ci, fiecare individ are karma lui inscrisă de la naștere (de sănătate, dragoste, carieră, orientare socio), chiar dacă acum Axa Timpului (Axa Karmică) este în Rac și în Capricorn. Rac a fost Mădălina Manole, iar Rac a fost și soțul rămas în viață.

Leu
Stellium-ul din Balanță, cu Soare, Lună Nouă, Venus, Mercur și Marte fac opoziție cu Kiron Retrograd. Ați văzut Noua Colecție de Brățări Talisman de protecție pe care am lansat-o? Evident, e importantă astrograma personală ca și cea generală, dar și talismanele, care pot fi și pentru dragoste, pentru carieră (să vă meargă bine), pentru sănătate. E risc de accidente, certuri, afecțiuni, dispute sociale.

Fecioara

Dacă ați citit tot ce am, scris la celelalte zodii, veți înțelege cât de important e destinul fiecărui om pe Pământ. Că nu-I de joacă!!! E o perioadă cu aspecte dure astrale și nu cred că vă descurcați singure să descâlciți ițele. E nevoie de purificare pentru sănătate și de protecție. Nu puteți să funcționați, dacă sunteți frunze în vânt în această toamnă și nici să evoluați bine pe viitor (relații, sănătate).

Balanță

Stellium foarte important în preajma Soarelui și a Lunii Noi. Cum acesta face opoziție cu Kiron Retrograd e clar că aveți probleme cu care vă confruntați și nu știți cum să le depășiți. Cuadratura Stellium-ului cu Axa de Destin vă poate forța să înțelegeți și să căutați răspunsuri la lucruri care vă macină de multă vreme, chiar dacă nu mai sunteți tocmai tineri. Răspunsuri se conturează pe o hartă natală.

Scorpion

De aspectele perioadei am scris de la Berbec începând, așa că puteți trece în revistă tot ce am scris. În plus, la voi se activează dușmanii de la locul de muncă și alți dușmani nevăzuți (sănătate, loc de muncă, etc). Unii au blocaj total în plan sentimental și trebuie să înțeleagă cât de importantă este soarta cu care au venit pe Pământ (soartă nu înseamnă deloc partenerul de viață, e mai mult de atât).

Săgetător

Scriam de aspectele perioadei la celelalte zodii, iar la Scorpion scriam de soartă. Cum compatibilitățile nu țin de verighetă(că se căsătoresc mulți incompatibili,care nici nu știu că de fapt nu se potrivesc), vă treziți ca solista de la Mandinga că după șase luni și divorțați. E un caz bun, că alții văd verighetele ca pe niște cătușe pentru partenerii de viață și nici nu recunosc acest lucru, din interese.

Capricorn

Sunteți foarte vulnerabili, cu tot ce înseamnă aspectele astrale ale perioadei. Cum Soarele e înconjurat de Venus, Marte, Mercur și Venus și întregul Stellium face opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec, cuadratură cu Axa Karmică mă văd nevoită să vă spun că va fi foarte greu să vă găsiți calea spre lumină, dacă nu știu cum aveți poziția planetelor la naștere, ca să pot raporta aspectele vremii.

Vărsător

Pentru deschidere spirituală am gândit Colecția de Talismane de care vorbeam la Leu și pentru protecție. Vă invit să citiți acest horoscop, dar și pe cele făcute de mine pe kfetele.ro, ca să vedeți cât sunt de importante și câte previziuni de-ale mele s-au confirmat. Stellium-ul este în sector astro-spiritual și mulți dintre voi nu știu cum să se orieteze corect spre școală sau în alegerea carierei/ jumatății.

Pești

O altă previziune de-a mea s-a confirmat recent, legată de Malefica Lilith în tranzit prin zodia voastră: Pești. A mai murit o altă rudă importantă a lui Cristi Brancu (bunica Oanei). Cum Cristi e Pești cu Karmă de Rac – Capricorn (de o analizez de la început de an), e clar că și voi puteți fi loviți de un val tsunami sau mai multe în alt sector existențial. Fiecare are altceva înscris pe harta lui karmică.

Share.

Comments are closed.