Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 19 – 25 august, Soarele va intra in zodia Fecioarei, iar viata multor nativi se va schimba pentru totdeauna

0

Berbec- În săptămâna care vine Soarele va părăsi Constelaţia Leului şi va intra în Fecioară. O lună zodiacală în care veţi munci mult şi veţi fi puşi pe fapte mari. Se resimt încă efectelor ultimelor trei eclipse, iar acest fapt nu trebuie să vă împiedice să vă atingeţi obiectivele. Ambiţioşi cum sunteţi, e bine să nu vă lăsaţi influenţaţi de cine nu trebuie, ci să preluaţi controlul tot pentru a atrage toate avantajele. OK?

Taur- Intrarea Soarelui într-o Zodie de Pământ ca a voastră se vrea un aspect pozitiv pentru cei raţionali, cu picioarele bine ancorate în realitate. Până şi dragostea e una raţională, nu doar relaţională. Soarele din Fecioară dă intuiţie unora, iar altora le poate bloca, întuneca mintea. Decizii importante în plan afectiv si sentimental. Creativitatea e la loc de cinste. Preocupări legate de copii(şcoală).

Gemeni- Mercur, Zeul cu Aripi la Picioare, şi-a reluat mersul direct în Constelaţia Leului. Tot ce ţine de cunoaştere, de studii, de şcoală, de comunicare vor face parte din existenţa voastră pe termen mediu şi scurt. Unii vor ieşi cu prietenii şi prietenele la o salată de vorbe. Alţii vor cutreiera tărgurile toamnei(Zilele Recoltei) şi Mustăriile cu pastramă. Pregătiri asidue de şcoală pentru bobocii din clasa întâi.

Rac- Soarele care va intra în Fecioară va face aspect de sextil cu Soarele Natal, semn că unii vor comunica bine, iar alţii mai puţin bine. Emoţiile începutului de an şcolar îşi vor pune amprenta şi asupra copiilor şi asupra părinţilor născuţi în această zodie de apă. Căştigurile financiare nu sunt obligatorii, dar cheltuielile da, sunt… Pentru rechizite, uniforme, hăinuţe, treninguri. Risc de agomerări/accidente.

Leu- Soarele va părăsi Zodia Voastră pe parcursul zilei de 23 august. De aceea unii copii care se nasc în această zi vor fi Lei, iar alţii Fecioară. Depinde doar de ora la care se nasc. Decizii importante legate de bani. Pentru unii se anunţă câştiguri, de vreme ce Soarele intră în sector astro-financiar. Pentru alţii se anunţă cheltuieli pentru familie, pentru cămară, pentru reducerile de la final de sezon estival sau nu.

Fecioara- Pe data de 23 august, zi cu Semnificaţie Leoliană puternică – Soare în Leu – se va pruduce o mişcare importantă de la jumătatea zilei încolo. Soarele va intra în Fecioară. De aceea artiştii născuţi în această zi de vară sunt Lei nu Fecioare(Andra, Ovi, Fuego-Paul Surugiu), iar persoanele pragmatice şi raţionale aparţin Zodiei Fecioara. În alţi ani chiar şi data de 24 august aparţine Leului…

Balanţa- Venus este acum în Zodia Voastră şi vă face elegante Balanţelor, diplomate şi chibzuite. Atenţie la raporturile de la locul de muncă, la persoanele care vă bârfesc şi sunt invidioase! Iubirea e la loc de cinste sau pluteşte în aer. În această lună zodiacală cineva se poate îndrăgosti de voi sau voi de persoana respectivă. Să nu fiţi timide, ci deschise şi curajoase. Asta, dacă sunteţi singurele.

Scorpion- De vreme ce Soarele va intra în Fecioară, prieteniile de suflet se vor reactiva şi vor fi foarte importante. Puteţi fi susţinuţi de persoane influente şi Sus Puse. Se conturează iubiri în afara casei, separate de cele oficiale. Iubiri neoficializate. Atenţie la casă şi la bunuri! Luna Neagră le poate afecta.(risc de seism, incendii, inundaţii, etc). Atenţie la sănătatea mamei, a voastră sau a altcuiva.

Săgetător- Risc de accidente- munci casnice, agricole, etc! Atenţie cum manevraţi obiectele tăioase, electricele şi electro-casnice(risc de tăieturi, electrocutări, ş.a.). Şocuri existenţiale şi financiare. Să nu vă scape banii printre degete, să nu aveţi buzunarele găurite, să nu exageraţi cu shoppingul de vară-toamna. Riscaţi să rămâneţi fără bani de pâine, de chirie, de întreţinere în sezonul toamnă-iarnă. Mhh?

Capricorn- Intrarea Soarelui în sector astro-spiritual vă apropie de credinţă şi de studiu. Analizaţi în detaliu fiecare amănunt al devenirii voastre şi deblocărilor ce ţin de carieră. Studenţii dau examene(probe, restanţe), iar cei proaspăt intraţi la şcoli caută să schimbe casa mamei cu casa vieţii(cămin, închirieri de garsoniere, apartamente, asfel încât să aibă o nouă adresă în buletin). Noi locuri de muncă.

Vărsător- Unii umplu coşul zilnic, alţii îl golesc. Asta vrea Soarele în Fecioară de la voi. Cu Lilith, Marte şi Eclipsele din ultimele luni se cerne sita şi se face selecţia între bob şi negină. Vărsătorii pozitivi sunt fericiţi şi împliniţi afectiv. Vărsătorii negativi poartă povara păcatelor grele.

Peşti- Trecerea Soarelui din Leu în Fecioară punctează trei aspecte importante pentru viitorul apropiat: 1. Dieta este obligatorie. De aceea e plin de fructe şi legume proaspete care slăbesc şi sporesc imunitatea organismului la frig. 2. Relaţiile parteneriale au nevoie de deschidere şi diplomaţie. 3. Posibile regăsiri cu colegii din trecut. Mircea Eliade era nativ Peşti, deci studiaţi-L! E de actualitate.

Share.

Comments are closed.