Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana18 – 25 august. Luna Neagra si Eclipsa de Luna isi arata coltii pentru 5 zodii

0

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 – 25 august. O săptămână plină de schimbări radicale

Berbec

Patronul vostru astral Marte intră în Fecioară și va face opoziție cu Luna Albă, Luna Neagră și Neptun Retrograd din Pești. Un aspect foarte periculos pentru sănătate, loc de muncă și nu numai… Însă, cauzele și rezolvările le văd doar pe astrograma personală, nu pe aceasta generală de o analizez eu acum. Cum Kiron din Costelația Voastră este Retrograd puteți fi puși în pericole existențiale grave.

Taur

Cum Luna Albă (a doua patroană astrală) este ocultată de Luna Neagră în perioada care urmează, e bine să descifrăm cât de complicat e mecanismul secret al karmei voastre personale, ca să nu plângeți în pumni pe viitor. Și Luna Albă și Luna Neagră vor face opoziție cu temutul și maleficul Marte ce intră într-o zodie de Pământ(Fecioară). Marte va face opoziție și cu Neptun Retrograd din Pești.

Gemeni

Aspectele astrale menționate la zodiile anterioare vă pot afecta viața sentimentală, casa și familia, cariera și starea de spirit. De ce? Din cauza cuadraturilor pe care Soarele voastru natal le va face cu Marte din Fecioară, cu Neptun Retrograd, Lilith și Luna Albă. Evident, soluțiile le văd doar în harta voastră astrală și personală și nu pot să mă hazardez cu soluții ultra-generale…

Rac

Un mecanism astral foarte complicat, chiar dacă va exista un sextil între planetele din Capricorn și Pești. Ca un fin bijutier va trebui să analizez aceste aspecte menționate și raportate la astrogramele voastre individuale, pentru a vă arăta calea ieșirii din labirintul întunecos. Ține și de incompatibilități și compatibilități. Ceea ce credeți că e fericire acum, se va dovedi nefericire pe viitor.

Leu

Marte va părăsi Zodia Voastră și va intra în Fecioară. E generator de conflicte, iar opoziția pe care o va face cu Luna Albă, Luna Neagră și Neptun Retrograd din Pești aprinde butonul roșu existențial, deci PERICOL! Cum dragostea trece prin stomac, e bine să fiți pregătiți din timp cu ce apare pe harta voastră natală la câștigurile de viitor și la banii de la bătrânețe (carieră/sănătate).

Fecioara

Nu e de joacă cu aspectele ce se creionează acum, mai ales că Soarele va intra imediat după Marte în Constelația Voastră (citiți ce am scris și la celelalte zodii și ce am scris înainte de Eclipsă și perioada Post-Eclipsă). De ce? Săptămâna va debuta cu o ocultație Lună Albă-Lună-Neagră în Pești, zodia opusă vouă. Cum eu asimilez Luna Neagră cu Eclipsa de Lună, efectele își pot arăta colții duri.

Balanță

Marte în Fecioară spune că vor izbucni conflicte mari. Unele vă vizează direct pe voi și vă pot bloca destinul. Cheile deblocării nu sunt în acest horoscop general, ci în horoscopul vostru personal. E ca un Val Tzunami conjuncția Lunii Albe cu Luna Neagră și opoziția cu Marte. Un al doilea seism existențial, în ultima lună și două zile. Poate nu realizați, dar soarta vă va fi pusă în pericol imediat.

Scorpion

Scorpionii inferiori vor avea probleme cu nativii din Loturile Superioare astrale, iar Scorpionii Superiori vor fi susținuți de mine personal. Susțin în special pe cei a căror astrograma mi-a trecut prin față. Nu e vorba de Băsescu, Stolojan, Dragnea (Scorpioni) de i-am analizat la TV, ci de cei de care m-am ocupat personal (previzional). Probleme în amor, sănătate, viață, carieră, credit, copii.

Săgetător

Toate aspectele astrale le-am menționat la zodiile anterioare. Voi călcați acum pe nisipuri mișcătoare și din ele construiți castele de nisip. De ce? Pentru că Jupiter Retrograd face opoziție cu Marte din Gemeni pe astrograma țării-2Malefic Kisses Scorpion – Săgetător, că nu-I de glumă cu incompatibilitatea Scorpion-Săgetător sau a Săgetătorului cu celelalte zodii, ce le văd pe harta natală personală.

Capricorn

Sextilul format de planetele retrograde și Karma din zodia voastră cu ocultația Luna Albă-Luna Neagră din Pești deși, ar trebui să fie pozitiv, nu va avea cum să fie așa. Vă poate lovi ca valul puternic și vă poate dărâma. Rezolvările sunt individuale și le pot soluționa diferit de la Capricorn la Capricorn. Nu toți nativii zodiei au același destin, să știți. Analiza karmică de o fac ține de viețile anterioare.

Vărsător

Cu Marte în Fecioară e musai să înțelegeți cum vă pot ajuta să faceți și pe viitor bani, să pot descoperi noi filoane aurifere de câștig. Banii nu se fac prin câștiguri la loto. De ce? Analizați istoricul câștigătorilor la loterie de la noi și din străinătate. Toți cei care au câștigat au plătit prin moarte, pierderi catastrofale, boală și sărăcie. E o lege karmică a banilor nemunciți și câștigați așa, nu isteț!

Pești

De ocultația Lună Albă – Lună Neagră e musai să vă avertizez. Ce aspecte am scris la toate celelalte zodii, deci va trebui să citiți. Karma voastră personală o descifrez pornind de la viețile voastre anterioare și de la meditația pe care o fac să vă descifrez inclusiv viitorul. E o chestiune individuală, nu de grup. Știți că puteți fi trădați? Știți că puteți trăda? Cum stați cu misiunea, că-i blocaj?!

Share.

Comments are closed.