Horoscop Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre destinul tau. Doua zodii au destine tragice

0

Luna în care ne-am născut înfluenţează destinul fiecăruia dintre noi. Astrologul Mariana Cojocaru detaliază pe fiecare zodie.
Luna ianuarie vine cu inghetul si cu capacitzatea de purificare a ce reprez natura, latura umana.
Luna februarie vine cu reforma , care e specifica zodei varsatorilor dar si primei decade a varsatorilor, totul renaste.
Luna martie vine cu decanul doi si 3 din zodia pestilor si primul din berbec, acolo e gingasia, izvoarele datatatoare de viata.
Aprilie vine cu doi decani care apartin berbecului si al treilea in taur. Combinatia pentru aprilie e extraordinara, intre fortem, iubire si statornicie .
Luna iunie este denumită luna macilor, deja au apărut macii , decanul 2 şi 3 vine cu partea asta care tine de Mercur si gemenii indica faptul ca cuvântul de ordine e cel dat de luna, luna care guverneaza racul , cel de-al treilea decan, acolo e sensibilitatea, empatia şi familia .
Luna iulie este o combinaţie intre decanul 2 si 3 din rac unde guvernatoare este luna si decanul intai din leu unde decan e soarele.
Luna august cuprinde doi decani, din leu si elementele de baza sunt specifice zodiei leului, caracterul, mandria, dreptatea, tot in aug e si primul decan din fecioara, unde analiza, pedanteria, lucrurile care tin de elem puternic si profund critice nu fac decat sa dea o structura alunii aug in care perfectionismul sa fie dominant. Luna sept vine cu elem specifice incep de toamna.

Citeste continuarea AICI.

SURSA

Photo: Kfetele

Share.

Comments are closed.