Horoscop Mariana pentru saptamana 8 – 14 iulie: Pasiuni fierbinti si dragoste la cote maxime pentru unele zodii

0

Berbec– Veţi fi influenţaţi dragi Berbeci de aspectul major al săptămânii viitoare. Cum? Cum nici cu gândul nu gândiţi! Dincolo de faptul că patronul astral al perioadei este dat de mişcarea retrogradă a Patronului vostru Zodiacal Marte, e bine să ştiţi că face aspect de cuadratură cu Eclipsa de Soare din 13 Iulie (Sursă-NASA). Ştiţi cum se traduce această cuadratură? Simplu: risc de dispute în familie.

Taur– La voi Eclipsa de Soare din Zodia Racului face aspect de sextil cu soarele vostru natal. Venus va fi în rezonanţă cu Dharma din Leu(patroana voastră astrală) pe horoscopul vostru general(nu personal), iar ecuaţia de destin a săptămânii viitoare vă anunţă un succes notabil în plan profesional şi social. În iubire sunt mari probleme, căci Eclipsa de Soare din 13 iulie anunţă cutremure existenţiale.

Gemeni– Posibile duşmănii şi tensiuni la locul de muncă poate genera Eclipsa de Soare din 13 iulie şi va fi vizibil acest fapt chiar de luni, prima zi a săptămânii. De ce? Pentru că ziua de luni este guvernată de Lună; de aici vine şi denumirea zilei. Sănătatea poate fi afectată de acest aspect major al zilei de 13, pentru cei care cred că 13 nu este o zi favorabilă. Eu cred altceva de semnificaţia numarului unic 13.

Rac– Eclipsa de Soare de care vorbeam de la sfârşitul anului trecut şi începutul acestui an este unul din cele mai importante aspecte ale Anului 2018. Tranşează situaţii care sunt în coadă de peşte. Ştiţi că sunt 13 Zodii în loc de 12? În fiecare vară când presa nu are alte subiecte, lansează din nou această prostie de temă.Fac acest lucru pentru că într-o zi cu semnificaţie majoră tranşez acest subiect-rup pisica(aş mai scrie mai mult, dar n-am unde, nu am spaţiu!)

Leu– Dharma în rezonanţă cu Venus- astrul iubirii- anunţă iubiri pasionale generate de Eclipsa de Soare din 13 iulie. Atenţie, veţi arde în flăcări! Pentru cine? Pentru mine, pentru tine, pentru cine ştie cine…zilele vor fi minunate într-o zi. Deci, ţineţi aproape numărul de telefon de la pompieri! Strângeţi bine şuruburile de la paturi, că nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla în luna lui Cuptor-arzător şi mistuitor.

Fecioara– Ard în Flăcările Pasiunii pentru tine, ştii prea bine!… Cine-mi răspunde la acest mesaj? Evident Eclipsa de Soare din Rac, căci următoarele două vor fi în Leu şi Fecioară. Una din Eclipse va fi de Lună. Stiţi cum Soarele este într-una din mânuţele mele la televizor şi Luna în cealaltă mânuţă?! Da, sigur ştiţi! Aşa se învârt şi planetele în Univers. Atenţie la riscurile marţiene ale săptămânii viitoare!

Balanţa– Cum Venus-Zeiţa Iubirii şi Frumuseţii face aspect de cvintil cu Eclipsa de Soare din 13 iulie musai să ţineţi cont de sfatul meu! Care? Ca Eclipsa cere somn de frumuseţe, detoxifierea organismului, relaţie bună cu natura şi persoana iubită şi pasiuni dezlanţuite, de nestăvilit. Pentru cei care nu şi-au găsit persoana potrivită sau sunt singuri e bine să ştie că pot strânge un arbore la piept sau un câmp de flori.

Scorpion– Iubiri la prima vedere pentru cei tineri şi pentru cei fără obligaţii, datorită opoziţiei Venus-Marte. Cum Marte este retrograd e bine să vă reamintesc şi de iubirile din trecut. Eclipsa de Soare din Rac este în sectorul astro-spiritual şi vă doresc să aveţi parte de iubiri înălţătoare, care să vă tresalte sufletul şi să vă lumineze spiritul/viaţa. O perioadă bună pentru a concepe copii, nu copii la indigo.

Săgetător– Eclipsa de Soare din 13 iulie vă afectează grav cariera, sănătatea, câştigurile. Nici la capitolul iubire nu staţi prea bine. Că nu aveţi stofă să fiţi iubiţi de nimeni şi lumea din jur nu vă place deloc. Doar blondele nexusiene fac excepţie de la această regulă. Brunetele şi şatenele(şatenii şi bruneţii) trebuiesc isolate(ţi), că nimeni nu le(îi) place. De iubit nici nu poate fi vorba!…Între ciocan şi nicovală.

Capricorn– În cazul vostru lucrurile sunt destul de clare: opoziţia pe care toate planetele retrograde o fac cu Eclipsa de Soare din 13 iulie din zodia opusă, ce a Racului anunţă blocaje, divorţ, separări, boală, tensiuni, necazuri de toate felurile.

Vărsător– Iubirea venusiană vă apropie sufleteşte de persoana dragă sufletului (Venus cu Dharma în sector astro-matrimonial). Separări pentru cei care se ceartă din diverse motive cu persoane din aturaj(Karma în rezonanţă cu Marte Retrograd). Jupiter din Scorpion vă susţine acţiunile şi nu vă lasă la greu. Posibile alianţe interesante care să vă bucure sufletul şi să vă aducă un plus de bani cash.

Peşti– Eclipsa de Soare din data de 13 vă împarte în două: în cei care anunţă separări/divorţ şi luptă continuu cu viaţa. Neptun Retrograd atenţionează asupra deschiderii sufletului. Moralitatea e cea care dă dimensiunea acestui semn zodiacal. Nu e bine să zburaţi din floare în floare şi nici să faceţi exces de zel. Vara trebuie profitat de legumele din piaţă pentru a da kilogramele în exces. Succes!

SURSA

Share.

Comments are closed.