Horoscop Minerva pentru August 2019. Am intrat in luna MARILOR schimbari, totul se intoarce la 180 de grade

0

Astrologul Gabriela Dima, cunoscută sub numele Minerva,a realizat în exclusivitate horoscopul lunar pentru luna august 2019.

Minerva 2019 Se împart în doua zodiile, câștigătorii și pierzătorii lunarului

Horoscop Minerva August 2019 Berbec. A trecut și sezonul eclipselor și iată că luna august te aduce la stadiul următor de evoluție -situația profesională și personală.

Soarele din Leu evidențiază aspectele legate de casă, familie și securitate emoțională. Și pe 1 august, luna nouă din Leu îți oferă șansa de a șterge lucrurile urâte și de a începe să împroaspătezi atmosfera.

Horoscop Minerva August 2019 Taur. August vine cu acel moment de relache, cu acel sa-mi trag sufletul, după ce a trecut o lună extrem de grea, cu două eclipse, toridă, o perioadă care te-a dus într-o călătorie interioară a regăsirii de sine, cu răsuciri și transformări dintre cele mai interesante. Comunicarea este evidențiată și este nevoie de mai multă sensibilitate. Păstrează-ți o minte deschisă, ascultă, învață și fii isteț. Acesta este chemarea destinului tău.

Horoscop Minerva August 2019 Gemeni. August aduce o avalanșă de schimbări în viața ta. Pe 1 august Luna Nouă în Leu, marchează un nou ciclu, care îți va permite să experimentezi profunzimea securității emoționale și financiare. Venus deja în Cancer ar trebui să îndulcească atmosfera. Știi care îți sunt limitele și nu vei sări peste bord.

Horoscop Minerva August 2019 Rac. August marchează trecerea eclipselor care te-au dus în următoarea etapă a evoluției personale și relaționale. Pe 1 august, luna nouă în Leu sugerează că ai renăscut la un nivel mai profund. Și cum Venus este și ea în Leu, poți atrage ceea ce îți dorești, dar sfatul meu este să începi cu iubirea în, primul rând.

Horoscop Minerva August 2019 Leu. August aduce o perioadă de relaxare interioară, sugerând că viața se schimbă profund în fața ochilor tăi și în spatele scenei. Pe 1 august, Luna Nouă te poate duce în ape întunecate și tulburi. Există un vis însă care se naște în sufletul tău, iar Mercur revenit în mers normal te atrage în continuare în interior prin introspecție, deoarece ciclul retrogradării nu se va încheia decât pe 15 august.

Horoscop Minerva August 2019 Fecioară. August va fi o lună de repiro duăî suita de eclipse de luna trecută. Pe măsură ce începeți luna, o eclipsă totală a soarelui în Cancer pe 2 iulie marchează un nou ciclu într-o situație socială pentru prieteniile, speranțele, visele și dorințele voastre. Adânciți prietenii și conexiuni importante. Puteți vedea chiar și o mică dorință în această lună, dar țineți cont de aspirațiile voastre. În acest fel, nu veți fi măturat în agenda altcuiva.

Horoscop Minerva August 2019 Balanță. Luna Nouă de pe 1 august, în Leu, îți ofera o revigorare profesională, ducându-te spre destinul tău. De asemenea, Venus în Leu aduce și calmarea. Clarifică-ți obiectivele dacă vrei să faci alegeri conștiente.

Citeste continuarea pe huff.ro

Share.

Comments are closed.