Horoscop Minerva pentru saptamana 24 – 30 iunie 2018. Urmeaza o perioada de foc

0

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018. Se anunţă o săptămână cu evenimente importante pentru zodii. Citeşte horoscopul pentru zodia ta.

BERBEC. Începeţi săptămâna cu un spirit jucăuş şi pus pe şotii, pe măsură ce Mercur se îndreaptă se apropie de conjuncţia cu Venus şi de trigonul cu jovialul Jupiter. Venus în opoziţie cu Marte şi cu Mercur în opoziţie cu înverşunatul Pluto, aduc o mulţime de oportunităţi pentru a discuta, pentru a demara o afacere, şi de a face conexiuni noi şi profitabile.

TAUR. Încrede-te în intuiţia ta când este vorba despre prieteni şi colegi. O idee sau o direcţie nouă care te inspiră ar putea spori starea ta de spirit. Universul sugerează că trebuie să fii îndrăzneţ şi să nu eziţi să încerci ceva diferit. Ai putea descoperi acel noroc sau bunătate de care au nevoie şi ceilalţi, dar nu au curajul care trebuie, aşa cum ai tu.

GEMENI. Venus în Casa comunicării, prinsă într-un pătrat cu Jupiter, ar putea să îţi stârnească interesul de a ieşi şi de a face ceva diferit de tot ce ai făcut până acum. Este o săptămână bună pentru acţiune, mai ales dacă eşti dispus să îţi faci un nou cerc de prieteni.

Citeste continuarea aici.

Share.

Comments are closed.