Horoscop Minerva vorbeste despre a 2-a jumatate a lunii iulie. Urmeaza o perioada de foc si se vor lua decizii importante

0

Horoscop Minerva pentru a doua jumatate a lunii iulie. Urmeaza o perioada de foc, cu decizii importante.

Berbec

Ca reprezentant al elementului Foc, Berbecul va rămâne fără sprijin suplimentar în iulie, ceea ce înseamnă că nu va avea un protector astral adică o planetă care ar putea ajuta la rezolvarea unei probleme presante într-o situaţie deosebit de critică. Cu toate acestea, nu trebuie să îţi pese prea mult de o astfel de situaţie.

În primul rând, că energicul Marte, stăpâna semnului tău, nu îşi va pierde din importanţa şi va continua să aibă o influenţă semnificativă asupra destinului tău.

În al doilea rând, Eris, care de obicei nu este deosebit de pozitivă faţă de semnul tău, va deveni cel mai bun prieten al tău din cauza poziţiei sale, în general.

Nu poţi să te ajuţi, ci doar să fii fericit pentru că poziţia lui Eris va contribui pozitiv la viaţa ta sentimentală, despre care vom vorbi în detaliu, mai târziu.

Taur

Iulie va fi un moment deosebit de reuşit în ceea ce priveşte relaţiile personale pentru cei născuţi sub semnul Taurului. Acum, cele mai plăcute sentimente nu vor fi aleatoare, vor fi însoţite de un răspuns puternic, care depinde în mare măsură de reacţia ta.

Principalul susţinător va fi Luna, exaltată în semnul tău şi care acum are consolidată poziţie de succes printre astre şi ridică prioritatea senzorialităţii tale peste tot.

Pe de altă parte, Pluto, care este responsabil de reacţiile Taurului, va aduce şi bonusuri speciale, iar influenţa lui este puţin probabil să fie suficient de puternică pentru a crea probleme semnificative acelor Tauri care intenţionează şi sunt gata să facă orice pentru a realiza ceea ce sunt, lucruri determinate pentru a metabolismul său de bază.

Gemeni

Faţă de aliatul tău obişnuit, Ceres, vei avea şi unul neaşteptat în Eris, care în situaţia obişnuită este destul de agresiv faţă de semnul Gmenilor. Un astfel de tandem puternic va avea un efect la fel de uimitor.

Luna iulie va fi luminată şi literalmente aglomerată cu diverse evenimente atât pentru tine, precum şi pentru celelalte semne. Vor exista o mulţime de ocazii mici pe care te-aş sfătui să nu le pierzi.

Nu neglija acele lucruri care erau întotdeauna considerate ca fiind preţioase pentru tine. De asemenea, ar trebui să încerci să nu mai faci ce fac ceilalţi; nu merge doar pe unul şi acelaşi lucru, ca un papagal, deoarece acum este mult mai important ce anume crezi despre un anumit fenomen sau eveniment.

Rac

Reprezentanţii semnelui Rac vor trebui să lucreze din greu pentru ei în iulie. Este un lucru extrem de pozitiv de făcut, deoarece perioada este ideală pentru orice fel de schimbări personale.

Luna va fi de partea ta şi acest lucru nu este surprinzător, deoarece este unul dintre principalii protectori ai semnului tău.

Un alt considerent este că acum influenţa surorii mai tinere a Soarelui va fi deosebit de puternică datorită poziţiei sale interstelare.

Prin urmare, nu este absolut necesară implicarea în auto-critică şi autodezvoltarea personală prea intensă, în această etapă. Este mai bine să te deschizi spre lume, sperând că vei face acelaşi lucru şi pentru tine.

Citeste continuarea pe revista teo

Share.

Comments are closed.