Horoscop Oana Hanganu, 10 iulie 2018: Care sunt cele 2 evenimente importante care aduc schimbari pentru zodii

0

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 10 iulie 2018. Două evenimente importante aduc schimbări pentru zodii! Marele Benefic Jupiter revine la mersul direct şi Micul Benefic Jupiter intră în zodia Fecioară! Află cum va fi ziua pentru tine!

Horoscopul zilei de 10 iulie 2018 este marcat de două evenimente importante care aduc mari schimbări pentru toate zodiile. Primul este intrarea planetei Venus în zodia Fecioară, iar al doilea, revenirea planetei Jupiter la mersul direct în zodia Scorpion. Venus în semnul Fecioarei ne face mai pretenţioşi în iubire şi mai puţin receptivi la simple declaraţii, iar distracţia şi flirtul sunt înlocuite cu realism, pragmatism şi interesul pentru relaţii stabile, cu persoane în care putem avea, cu adevărat, încredere. În cuplu, partenerii sunt mai interesaţi să rezolve problemele concrete, astfel încât relaţia să ”funcţioneze” mai bine.

Revenirea planetei Jupiter la mersul direct va aduce un plus de noroc şi oportunităţi pentru toate zodiile. Marele Benefic Jupiter va rămâne în zodia Scorpion până în noiembrie.

Iată ce anunţă horoscopul zilnic pentru fiecare zodie:

BERBEC

Berbecii sunt tentaţi să vorbească prea mult despre rolul lor în echipă, uitând că au, şi colegii, meritele lor. Dar astfel de ”abordări” nu vor fi deloc pe placul şefilor, deci… atenţie! Sentimental, însă, le merge bine.

TAUR
Taurii încep să aibă (mai mult) noroc în plan sentimental: azi, Venus intră în ”casa Iubirii” din astrograma lor. În plan financiar, însă, ziua de azi nu e foarte potrivită pentru afaceri cu prietenii.

GEMENI
Gemenii trebuie să aibă grijă să nu-şi piardă vreun act sau să nu greşească ”adrisantul” dacă au de trimis un mesaj important. În plan sentimental, amintirile sau întâlnirea cu o fostă iubire îi bulversează.

RAC
Racii sunt cei mai buni parteneri de dialog! Asta vor spune cei din jur despre nativi pentru că, astăzi, Racii ascultă cu mare atenţie pe toată lumea. Sau, mai bine zis, aceasta este impresia pe care o lasă…

LEU
Leii sunt ”între ciocan şi nicovală”: partenerul le critică prietenii, iar prietenii le reproşează că petrec prea puţin timp în compania lor. Încercarea de a ”face pace” între ei nu prea are, azi, efectul dorit!

FECIOARĂ
Fecioarele au parte de o zi plină la serviciu, dar colegii se vor oferi să le ajute, iar şefii vor fi mai îngăduitori ca de obicei. Venus, ajunsă în zodia lor, le favorizează nu doar în dragoste, ci şi în carieră.

Citeste continuarea pe Oanahoroscop.com.

Share.

Comments are closed.