Horoscop Oana Hanganu: Mercur în zodia Fecioară, 6-22 septembrie 2018 pentru Berbec si Taur. Cum te influenţează:

0

Horoscop Oana Hanganu pentru perioada cu Mercur în zodia Fecioară, 6-22 septembrie 2018. O perioadă foarte bună pentru decizii majore pentru că suntem foarte ”logici”, nu ne lăsăm dominaţi de emoţii, suntem mai critici nu doar cu alţii, ci şi cu noi înşine şi suntem foarte atenţi la detalii şi nuanţe!Zodia Fecioară este zodia celor perfecţionişti, eficienţi, care cunosc exact puterea cuvintelor şi ştiu să o folosească.

BERBEC
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Berbec pune accent, mai întâi, pe carieră şi bani, iar în ultima săptămână, pe relaţii: în ziua de 23 septembrie Soarele va ajunge în sectorul Parteneriatelor din astrogramă. Schimbări în plan profesional pot să apară din prima săptămână, dar oferte importante pot veni în jurul datei de 9 septembrie. Atunci va fi Lună Nouă în sectorul Profesiei din astrograma Berbecilor.

TAUR
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Taur pune accent pe viaţa personală a nativilor, influenţată, până în ziua de 23 septembrie, de prezenţa Soarelui în sectorul Iubirii şi al copiilor din astrograma lor. În plan profesional, şansa le va surâde cu adevărat în ultima săptămână a lunii septembrie. Mai mult, în ultima parte a lunii, Taurii vor avea forţa interioară de a lua decizii pe care le-au amânat de multe ori…

SURSA

Share.

Comments are closed.