Horoscop Oana Hanganu pentru 6 august 2018. Luna intră în zodia Gemeni şi este în armonie cu Marte retrograd

0

Luna intră în zodia Gemeni şi este în armonie cu Marte retrograd, aducând chef de vorbă şi distracţie, dar şi impresia că putem muta munţii din loc. Şi nu oricum, ci foarte rapid pentru că avem o mulţime de lucruri de făcut şi vrem să demonstrăm lumii că putem să le facem singuri, pe toate.

BERBEC
Berbecii au o zi plină la serviciu şi trebuie să se mobilizeze chiar de dimineaţă pentru că, altfel, vor rămâne să lucreze este program şi vor rata întâlnirea cu prietenii care au programat o ieşire în oraş pentru diseară.
În cuplu, atmosfera se destinde şi vechile probleme sunt date uitării. De astăzi, planeta Iubirii acţionează în sectorul Mariajului din astrograma lor.

TAUR
Taurii pot primi veşti importante de la şefii care, în sfârşit, încep să îi aprecieze cu adevărat. Şanse foarte mari au şi cei care merg la un interviu sau cei care susţin, astăzi, un examen.
În plan sentimental, Venus ajunsă în Balanţă poate transforma o relaţie de afaceri sau de muncă într-o poveste de iubire.

GEMENI
Gemenii nu au chef de muncă, dar au chef de călătorii şi mulţi dintre ei pot găsi oferte foarte avantajoase pentru vacanţă sau pentru o mică ”escapadă” la care se gândesc de mult timp.
În plus, Venus ajunge în sectorul Iubirii din astrogramă şi, până în septembrie, le poartă noroc în dragoste. Chiar şi nativilor singuri sau mai ales lor!

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com

Share.

Comments are closed.