Horoscop Oana Hanganu pentru 4 iulie – Astazi, visele pot deveni realitate

0

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 4 iulie 2018. Astrele ne-au pregătit o zi în care visele pot deveni realitate! Soarele aflat în zodia Rac, Luna aflată în zodia Peşti şi Jupiter aflat în zodia Scorpion ne ajută să fim mai sensibili, mai creativi, mai empatici şi mai intuitivi şi ne îndeamnă să nu renunţăm la visele noastre, oricât de imposibile ar părea!

În plus, aspectul armonios format de Lună cu Pluton, planeta Transformării, ne ajută să ne (re)găsim puterea interioară de a ne transforma aceste vise în realitate.

Iată horoscopul zilnic pentru fiecare zodie:

Berbecii pot reveni la un vis mai vechi legat de carieră. Iar dacă sunt, cu adevărat, pregătiţi pentru o schimbare, ea va apărea mai curând decât se aşteaptă sau speră.

Taurii îşi îndeplinesc dorinţa de a călători într-un loc anume sau îşi întâlnesc, printr-o neprevăzută întâmplare, sufletul-pereche. În cuplu, se reface ”magia”.

Gemenii pot avea un moment de inspiraţie maximă şi, de la o simplă discuţie cu partenerul, pot ajunge la idei de afaceri originale, care le vor aduce bani şi succes.

Racii visează la iubirea ideală şi riscă să ignore sentimentele unei persoane care îi iubeşte, în tăcere, cu adevărat. În cuplu, comunicarea nu are nevoie de cuvinte.

Leii singuri pot fi atraşi de mirajul unei aventuri şi, pentru moment, asta le este de ajuns. În cuplu, nativii încearcă să-şi ascundă sensibilitatea şi chiar sentimentele.

Fecioarele nu prea ştiu, astăzi, ce vor, dar nu renunţă la spiritul lor critic. Astfel, îşi bulversează partenerul, care vede că, orice-ar face, nu reuşeşte să ”le intre în graţii”.

Balanţele au chef de muncă, dar în ritmul lor! Orice încercare a şefilor sau colegilor de a le da termene nu face decât să le blocheze creativitatea, interesul şi eficienţa.

Scorpionii primesc declaraţii de dragoste de la cineva care, până acum, nu părea a fi decât un bun prieten. Situaţia îi ia pe nepregătite şi au nevoie de timp să se ”dezmeticească”.

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com.

Share.

Comments are closed.