Horoscop Oana Hanganu pentru vineri, 29 iunie 2018. Zodiile sunt afectate de intrarea lui Mercur in Leu

0

Horoscop Oana Hanganu pentru vineri, 29 iunie 2018. Principalul eveniment al zilei este intrarea planetei Mercur în zodia Leu, unde va rămâne până în septembrie. Când planeta Comunicării, Mercur, este în Leu, spunem exact ce gândim sau simţim şi nu renunţăm prea uşor la opiniile noastre. Riscul este ca, din dorinţa de a ne impresiona interlocutorii, să vorbim mult, dar să nu îi ascultăm, cu atenţie, pe alţii. De asemenea, în perioada cu Mercur în Leu, modestia este ”atenuată”, mai ales în relaţiile profesionale.

Berbecii nu sunt zgârciţi când vine vorba de declaraţii. Planeta Comunicării, Mercur, intră în zodia Leu şi în ”casa Iubirii” din astrograma lor, unde va sta până în toamnă. Mercur în Leu îi încurajează pe nativi să spună ce au pe suflet, dar şi să comunice excelent cu copiii sau cu persoanele mai tinere.

Taurii se simt perfect în mijlocul familiei şi reuşesc să anuleze vechi tensiuni şi conflicte. Mercur, planeta Comunicării, intră în zodia Leu şi în sectorul Familiei din astrograma lor. Acest aspect astral le poartă noroc şi nativilor care vor să cumpere sau să vândă terenuri sau case.

Gemenii se înscriu la cursuri şi conferinţe sau fac o mulţime de drumuri pentru a rezolva nişte probleme personale. Mercur, planeta care îi patronează, intră în zodia Leu şi în sectorul comunicării din astrogramă. Mercur în Leu îmbunătăţeşte şi comunicarea Gemenilor cu fraţii lor.

Racii primesc bani, dar nu ”le pică nimic din cer” Planeta Afacerilor, Mercur, intră în sectorul financiar din astrograma lor, iar nativii îşi pot mări veniturile printr-un job suplimentar sau o afacere pe cot propriu. Şansele de succes sunt mari pentru că în casa Banilor este şi Micul Benefic Venus.

Leii au succes în negocieri, iar de astăzi începe o perioadă foarte bună şi pentru nativii care îşi caută un loc de muncă mai bun. Planeta Comunicării şi Afacerilor, Mercur, intră în zodia lor şi îi motivează să petreacă mai mult timp alături de familie sau să ia în calcul afaceri de familie.

Fecioarele primesc veşti de la foşti colegi, merg la interviuri de angajare sau discută cu şefii despre refacerea unor proiecte, despre schimbări de program ori de echipă. Dar Mercur, ajuns în ”casa Secretelor” din astrogramă, le cere Fecioarelor să nu vorbească prea mult despre viaţa lor personală.

Citeste horoscopul complet pe oanahoroscop.com

Foto: Sfatul Parintilor

Share.

Comments are closed.