Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 9 iulie 2018. Zodiile care vor incepe o viata noua

0

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 9 iulie 2018. Astrele ne-au pregătit o zi în care trebuie să verificăm toate informaţiile primite, iar în relaţii, să nu cerem mai mult decât oferim. Mercur, planeta Comunicării formează un aspect astral tensionat cu Marele Benefic Jupiter, iar Luna şi Venus, planeta Iubirii, le urmează exemplul.

Ziua de astăzi este marcată de energia cifrei 9, care reprezintă o punct între nou şi vechi, între sfârşitul unei etape şi începutul alteia. Iar mâine chiar va începe o etapă nouă pentru toate zodiile, pentru că Marele Benefic Jupiter a reveni la mersul direct în zodia Scorpion, iar planeta Venus va intra în zodia Fecioară.

Iată ce anunţă horoscopul zilnic pentru fiecare zodie:

BERBEC
Multe idei, multe opinii, multe promisiuni dar…nimic concret, deocamdată. Berbecii trebuie să se înarmeze cu răbdare dacă vor să obţină un job mai bun sau o mărire de salariu. Va veni şi vremea lor!

TAUR

Taurii nu pot invoca la serviciu problemele de acasă pentru a-şi justifica lipsa de concentrare sau chef de muncă. Astăzi toată lumea e ”aricioasă” şi nimeni nu se grăbeşte să le dea o mână de ajutor. Dar se vor descurca şi singuri!

GEMENI
Gemenii au o părere excelentă despre ei înşişi dar azi pot avea surprize. Şi la serviciu, dar şi dacă au de negociat contracte sau merg la interviuri pentru angajare, riscă să piardă mult tocmai din cauza acestei atitudini.

RAC
Racii primesc o mulţime de complimente şi s-ar părea că n-au în jur decât prieteni şi admiratori. Ei ştiu adevărul dar preferă să lase lucrurile aşa cum sunt. Şi bine fac! N-are niciun rost să se enerveze chiar de luni!

LEU
Leii care vor să obţină un credit sau să cumpere ceva de valoare, ar trebui să îşi facă foarte bine calculele. Azi sunt un pic prea optimişti şi riscă să se ”întindă mai mult decât e plapuma”. Mai bine amână decizia până mâine.

FECIOARĂ
Fecioarele primesc veşti de la un fost prieten. Acesta reapare după mult timp de ”tăcere” şi le cere ajutorul. Sau partenerul se comportă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, după ce le ”serveşte” reproşuri neîntemeiate.

BALANŢĂ
Balanţele trebuie să mai aştepte câteva zile pentru a demara un nou proiect sau pentru a-şi primi banii pentru o colaborare din trecut. Pentru ei, Marele Benefic Jupiter e retrograd în ”casa Banilor” până mâine seară.

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com.

Share.

Comments are closed.