Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de joi, 28 iunie 2018. Efectele Lunii Pline se vor face simtite pana in weekend

0

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de joi, 28 iunie 2018. Principalul eveniment astral al zilei este Luna Plină în Capricorn, zodie în care se află şi Saturn (planeta Responsabilităţii) şi Pluton (planeta Transformării). Efectele Lunii Pline se vor face simţite până în weekend, iar cei mai vizaţi vor fi Capricornii, Racii şi Scorpionii.

Un alt aspect astral important, care va influenţa toate zodiile în această zi, va fi aşa-numita ”conjuncţie” dintre Saturn şi Luna Plină, care cere maturitate şi responsabilitate în orice decizie şi în orice demers.

Berbecii pot primi veşti importante legate de carieră sau oferte de colaborare avantajoase, dar înainte de a le accepta sau nu, trebuie să ia în calcul toate implicaţiile pe care deciziile lor le vor avea asupra familiei. La actualul job, sunt apreciaţi şi au şanse mari de promovare

Taurii pleacă în călătorie, îşi caută un job sau iau în calcul stabilirea în altă ţară. Ziua este foarte bună şi pentru rezolvarea unor probleme care presupun relaţia cu autorităţile, pentru tranzacţii imobiliare sau pentru investiţii, reamenajări sau reparaţii în casă.

Gemenii primesc ajutor financiar sau li se acceptă un credit. Banii intră în cont, dar trebuie folosiţi cu înţelepciune. Ziua este foarte importantă şi în plan personal pentru că Luna Plină le poate aduce nativilor mai multă pasiune, mai mult dinamism şi implicare în cuplu.

Racii au parte de o zi în care pot schimba aproape tot din ceea ce nu le convine în relaţia de cuplu sau în relaţiile de colaborare profesională. Cu Luna Plină de partea lor, Racii pot stabili noi reguli în parteneriatele de orice fel. Nativii singuri îşi pot întâlni jumătatea.

Leii îşi găsesc un job mai bun sau primesc noi responsabilităţi la actualul loc de muncă. Dar, dacă vor să discute cu şefii despre mărirea salariului, trebuie să mai aştepte. Astăzi e puţin probabil să primească un răspuns favorabil. În plus, nativii Leu trebuie să aibă mai multă grijă de sănătate.

Fecioarele primesc declaraţii de dragoste sau veşti importante legate de copii. În plan profesional, creativitatea, astăzi la cote maxime, îi ajută să obţină succesul dorit. Nativii singuri sunt tentaţi să se împace cu un fost partener sau sunt atraşi într-o aventură sentimentală.

Balanţele se ocupă de problemele familiei, fac cumpărături sau se mută în casă nouă. Nativii singuri îşi doresc mai mult decât oricând să ”se aşeze la casa lor”, iar cei îndrăgostiţi dar necăsătoriţi pot lua decizia de a face cât mai curând pasul cel mare.

Scorpionii îşi ajută fraţii sau iau parte la un eveniment organizat de un prieten sau fac schimbări în relaţia cu vecinii, impunând, de exemplu, noi limite sau reguli. Ziua este foarte bună şi pentru cei ce se pregătesc de examene, semnează contracte sau merg la interviuri de angajare.

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com.

Share.

Comments are closed.