Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de miercuri, 27 iunie 2018. De astazi, Marte retrograd in Varsator va influenta toate zodiile

0

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de miercuri, 27 iunie 2018. De astăzi, Marte retrograd în Vărsător va influenţa toate zodiile. Marte este planeta Acţiunii şi, în mişcare retrogradă, ne cere să ne calculăm foarte bine fiecare pas înainte de a acţiona. Dar Marte este şi planeta Războiului. Când Marte este retrograd, că persoanele care provoacă un conflict trebuie să se pregătească pentru înfrângere.

Berbecii îşi schimbă planurile pentru că banii nu le ajung sau prietenii pe care se bazau îi anunţă că au probleme personale de rezolvat. Din fericire, familia le este alături, dar le critică alegerile în materie de carieră sau afaceri Unii nativi primesc oferte interesante de muncă, dar le refuză dacă acestea presupun mutarea într-o altă localitate sau schimbarea drastică a programului.

Taurii pun accent pe carieră şi riscă să provoace nemulţumirea şi suspiciunea partenerului de viaţă. Este vorba în special despre nativii care ajung târziu de la serviciu sau îşi iau de lucru acasă ori stau prea mult timp la telefon cu şefii sau colegii. E bine ca, în timpul conversaţiilor cu aceştia, să păstreze o atitudine distantă, pentru a evita reproşurile ulterioare din partea persoanei iubite. Tot astăzi, Taurii singuri pot avea surprize plăcute în plan sentimental.

Gemenii primesc o invitaţie surpriză de a petrece câteva zile în străinătate, în compania unui prieten sau chiar a unui fost partener. Nativii care au probleme juridice sau care presupun relaţia cu autorităţile au noroc pentru că persoanele cu care interacţionează sunt amabile, înţelegătoare , bine intenţionate şi bine informate. În plan personal, seara se anunţă a fi una plină de pasiune, iar discuţiile legate de bani ar trebui amânate pentru altădată.

Racii pot trece prin momente în care au sentimentul că relaţia de cuplu nu mai ”funcţionează” la fel ca înainte şi sunt tentaţi să arunce toată vina pe umerii partenerului. Consideră că au prea multe responsabilităţi sau că fac prea multe eforturi pentru ca partenerul să fie fericit, dar el nu răspunde cu aceeaşi monedă. În plan financiar urmează o perioadă mai dificilă, în care nu se pot baza pe ajutorul nimănui şi trebuie să îşi administreze, cu prudenţă, bugetul personal.

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com.

Share.

Comments are closed.