Horoscop saptamana 8 – 14 iunie 2018. Leii primesc o oferta de nerefuzat

0

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

În ciuda temperamentului vostru repezit, în cuplu lucrurile merg bine. Colegii, prietenii şi rudele vă apreciază compania şi încearcă să petreacă mai mult timp cu voi. Amici de şcoală, fraţi sau surori vor fi invitaţi frecvent în casa voastră. Amintirile, conversaţiile despre fapte din trecut, apropierea celor dragi v-ar putea echilibra gândirea, cam răscolită în ultimele zile.

Taur

Veţi fi atrase de oameni care ştiu să-şi exprime frumos gândurile şi care sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Veţi căuta răspunsuri la întrebările voastre, căutând adânc în diferite surse literare. Dacă cineva vă place, nu vă temeţi să vă deschideţi inima şi să găsiţi cuvinte care vă pot exprima simpatia şi sentimentele. Iubirea este ceva la care vă place să vă gândiţi.

Gemeni

Veţi fi în centrul atenţiei şi vă veţi bucura de succes în rândul prietenilor. Curiozitatea şi dorinţa de a ţine pasul cu evenimentele recente vă vor trezi interesul pentru lucruri cărora nu le-aţi acordat atenţie înainte. Vă veţi face cu uşurinţă noi prieteni. Nu vă veţi nega plăcerea de a flirta cu cineva, dar noile cunoştinţe vă vor interesa mai mult în ceea ce priveşte profitul.

Rac

În cuplu, arătaţi-vă sentimentele! Nu fiţi timide, arătaţi-vă romantismul, chiar dacă aţi trăit mai mulţi ani sub acelaşi acoperiş.Veţi crea un mediu confortabil pentru partener şi, fără îndoială, el vă va răsplăti. Bucuraţi-vă de momentele minunate şi viaţa de familie se va stabiliza! Planificaţi-vă călătorii în natura. Acelora care au copii le sugerez să petreacă timp mai mult cu ei.

Citeste continuarea aici.

Photo: Mystic Mamma

Share.

Comments are closed.