Horoscop saptamana 9 – 15 iulie. Doua zodii obtin castigurile visate

0

Horoscopul săptămânii 9 – 15 iulie aduce veşti bune pentru cel puţin două zodii care obţin câştigurile visate. Bani cât pentru un an pentru zodiile care au trudit mult.

Horoscop săptămâna 9 – 15 iulie Berbec
O săptămână cu multe întâlniri, dialoguri şi călătorii pe distanţe scurte. Probabil că trebuie să rezolvi acte, documente, sarcini profesionale în locaţii diferite şi astfel să te plimbi destul de mult. Intervin şi treburile gospodăreşti sau rezolvarea unor situaţii ale membrilor familiei. Discuţii aprinse de la bani şi bunuri patrimoniale. Se conturează implicaţii financiare mari în tot ce ţine de casă şi familie. A doua parte a săptămânii îţi aduce alături persoanele dragi şi oportunitatea de a te ocupa de un hobby.

Horoscop săptămâna 9 – 15 iulie Taur
Este vorba despre bani în primele trei zile ale săptămânii. Vei obţine bani cât pentru un an. Sunt şanse să-ţi crească veniturile din activitatea profesională desfăşurată la un loc de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Şi cei dragi îţi vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudenţă şi discernământ, pentru că sunt posibile pierderi, furturi sau cheltuieli nefolositoare. În zilele de Joi şi Vineri vei fi înconjurat de multă lume, în mod special de către prieteni apropiaţi şi rude. Dialoguri aprinse pe temele cotidiene de larg interes. Ocupă-te şi de treburile gospodăreşti!

Horoscop săptămâna 9 – 15 iulie Gemeni
Începi săpătmâna în forţă, plin de energie şi determinat să schimbi multe în viaţa ta. Ar fi bine să te gândeşti la priorităţi. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale şi mai puţin de ale altora. Relaţiile cu ceilalţi, mai ales relaţia cu partenerul de viaţă, colaboratorii, asociaţii sunt contradictorii. Sunt posibile neplăceri de la şi prin aceste persoane, de aceea fii prudent. Unele relaţii se vor finaliza, iar unele colaborări îşi modifică rapid termenii şi condiţiile de desfăşurare. Revin în atenţie cheltuileile comune cu alţii, însă vei reşi să te descurci cu brio.

Citeste continuarea aici.

Share.

Comments are closed.