Horoscop săptămânal 26 august – 01 septembrie 2019: Vremea schimbărilor pentru o zodie

0

Horoscopul săptămânii viitoare aduce vești noi despre fiecare zodie în parte. Berbecii au parte de răscoliri sentimentale, Taurii au parte de schimbări de anvergură în plan sentimental. Ce anunță horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal 26 august – 01 septembrie 2019 Berbec

Răscoliri sentimentale. Segmentul domestic îți deschide săptămâna, pentru că vei avea treburi restante de rezolvat acasă sau împreună cu membrii familiei. Curățenii generale, reparații curente, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale, discuții pe teme de interes comun cu neamurile. Prudență și răbdare, pentru că tensiunile sunt la cote înalte. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Implică-te în activități recreative, ocupă-te de hobby-uri și stai de vorbă pe îndelete cu cei dragi. Răscoliri sentimentale, aspecte legate de copii, modificarea percepției tale vizavi de iubire și implicațiile ei. Se conturează o nouă etapă profesională. Sarcini de lucru noi, poate chiar un nou job, relații colegiale înoite. Sănătatea este vulnerabilă, deci ți-ar prinde bine niscai îngrijiri de specialitate.

Horoscop săptămânal 26 august – 01 septembrie 2019 Taur

Schimbări amoroase. În primele zile ale săptămânii vei fi nevoit să faci mai multe drumuri pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Unele chiar sunt importante pe termen lung, bine fiind să le acorzi atenția cuvenită. Segmentul domestic este foarte dinamic. Treburi gospodărești de anvergură, vânzări sau achiziționări de bunuri patrimoniale, dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. În a doua parte a săptămânii se animă mult sfera sentimentală. Este rost de decizii importante în cazul unei relații amoroase, însă și în privința copiilor. Schimbări de anvergură în plan sentimental. Se deschide o nouă etapă amoroasă în care pot intra în discuție înfiriparea unei relații noi, revigorarea celei vechi sau apariția unui copil. Prudență, răbdare, toleranță. Evită conservatorismul și gelozia!

Horoscop săptămânal 26 august – 01 septembrie 2019 Gemeni

Interese meschine. Se conturează cheltuieli importante la începutul săptămânii, fie pentru cineva drag, un prieten de încredere, fie pentru un proiect profesional aflat în derulare de ceva vreme. Chibzuiște bine înainte de a cheltui o sumă cât de mică. Există și interese meschine, ascunse ale unora ce plănuiesc să profite de pe urma veniturilor tale. Multe dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul este distorsionat, astfel că este bine să vorbești puțin și să asculți mai mult. Sunt șanse să călătorești pe distanțe scurte, dar fii prudent, pentru că sunt posibile neplăceri. Relațiile familiale și treburile gospodărești te solicită din plin. Se deschide o nouă etapă domestică, fie că este vorba despre reorganizarea spațiului locativ, fie că relațiile cu membrii familiei își modifică termenii și condițiile de desfășurare.

Horoscop săptămânal 26 august – 01 septembrie 2019 Rac

Cheltuieli majore. Ești în vervă toată săptămâna, astfel că ai șanse mari să schimbi multe și mărunte în viața ta. Se pare totuși că segmentul profesional este cel care te atrage cel mai mult. Analizează pe îndelete situația ta profesională și trasează un plan de îmbunătățire. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate, deci fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau accentuarea conflictelor. Cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Apar informații noi privitoare la veniturile tale și la schimbarea condițiilor de muncă. Evită planurile de investiții financiare! Perioada actuală îți favorizează atât câștigurile, cât și cheltuielile. În planul relațiilor cu anturajul apropiat se deschide o nouă etapă, asta însemnând că te vei desprinde de unii apropiați și te vei orienta spre a-ți lărgi și îmbunătăți palmaresul cu prieteni noi.

Horoscop săptămânal 26 august – 01 septembrie 2019 Leu

Primirea drepturilor salariale. Stările tale de spirit fluctuează mult în perioada analizată. De aici și organismul este obosit. Controlează-te, temperează-ți impulsurile de moment și ocupă-te serios de îmbunătățirea stării tale generale. Plimbările în aer liber, concentrarea pe gândirea pozitivă, relaționarea cu oamenii de bună calitate te ajută mult. Sunt momente bune pentru a-ți remodela sistemul valorilor morale și spirituale și mai ales de a te apropia de cele sfinte. Foarte importante sunt dialogurile și întâlnirile cu prietenii. Urmează-le sfaturile sau măcar notează-le într-un jurnal personal. Cheltuieli, primirea drepturilor salariale, dar și favoruri dinspre locul de muncă. Se conturează la orizont o nouă etapă de câștig din munca proprie. Evită investițiile nefondate! Multe discuții importante referitoare la îmbunătățirea câștigurilor personale.

Horoscop săptămânal 26 august – 01 septembrie 2019 Fecioară

Oboseală accentuată. Săptămâna începe alături de prieteni. Poți desfășura alături de aceștia activități interesante. Dialogurile din primele zile ale intervalului analizat îți aduc informații prețioase necesare în segmentul socio-profesional în care activezi. Retragera din forfota cotidiană este binevenită la mijlocul săptămânii, fiindu-ți utilă pentru odihnă și dialog interior. Oboseala va fi accentuată, iar afecțiunile vechi te pot necăji destul de mult. Odihnește-te, îngrijește-te corespunzător și cultivă gândirea pozitivă. Sunt momente pasagere, iar ceea ce ți se întâmplă cunoști deja. Doar că acum trebuie să fii ceva mai atent la nevoile organismului tău. Discuții de taină cu cineva de încredere din segmentul soico-profesional. Pe căi mai puțin obișnuite poți afla informații revelatoare privitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine. Debutul unei etape noi de viață și activitate.

Horoscop săptămânal 26 august – 01 septembrie 2019 Balanță

Vremea marilor schimbări. Ești foarte solicitat în plan socio-profesional, mai ales de către șefi și de către reprezentanți ai unor instituții oficiale. Cumva ești forțat de împrejurări să iei decizii majore, să formulezi opinii legate de mersul lucrurilor la locul de muncă sau să te implici în activități comune cu alții. Se recomandă prudență, deoarece subiectivismul este accentuat. Una se gândește, una se spune și cu totul altceva se înțelege. Relațiile cu prietenii sunt dificile, dar sunt importante dialogurile cu aceștia, chiar dacă pe alocuri te necăjesc mult. Rezervă momente de odihnă, întrucât oboseala își va spune cuvântul în partea a doua a săptămânii. Este vremea marilor schimbări, astfel că vei primi impulsuri astrale deosebite pentru a trasa noi direcții se viață și a le urm îndeaproape. Posibile neplăceri legate de sănătatea sistemului digestiv.

Horoscop săptămânal 26 august – 01 septembrie 2019 Scorpion

Schimbări de anvergură. Se conturează multă forfotă socio-profesională. Întâlniri și discuții la nivel înalt, participarea la reuniuni oficiale, cu multă lume, dar și controverse. Prudență, răbdare, măsură în toate! Te poți trezi în mijlocul unor conflicte, la care nici cu gândul nu gândești. Colaborările profesionale în care ești implicat, relația cu partenerul de viață sunt vulnerabile, datorită imaginii tale publice sau datorită statutului tău socio-profesional. Schimbări de anvergură pe toate planurile. Relațiile cu prietenii se evidențiază în a doua parte a săptămânii prin discuții și acțiuni comune importante. Evită să vorbești despre vulnerabilitățile tale. Se conturează etape noi în segmentul relațiilor cu prietenii, asta însemnând că de unii te vei desprinde definitiv și te vei apropia de alții.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.