Horoscop SAPTAMANAL 27 august – 2 septembrie 2018. Marte iese din retrograd si vine toamna! Esti pregatita pentru ce urmeaza?

0

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 27 august – 2 septembrie 2018 si iata-ne in fata unui final – al verii – si al unui nou inceput – al toamnei 2018. Aceasta saptamana ne sustine in timp ce ne luam oficial ramas bun de la vara 2018. A adus ea bucurii si realizari? Spunem “multumesc”.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Din fericire, ti-ai setat angajamente si planuri pe care esti pregatit sa le urmezi si pui in practica pentru ca acum a venit momentul sa mergi mai departe cu ele. Intri in septembrie cu temele facute si cu vant in pupa. Cu siguranta exista ceva ce se construieste in culise pentru tine dar exista si oportunitati pe care este bine sa le recunosti si sa te descurci bine cu ele atunci cand devine evident ca iti aduc beneficii. Te poti surprinde placut cu starea si rezultatele saptamanii.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Orice apare in aceasta saptamana fie cu prietenii fie cu un grup de oameni ce au legatura cu tine, este nevoie sa ii abordezi pe fiecare diferit insa tinand cont de prioritatile tale. Nu ar trebui sa iti pui propriile planuri deoparte pentru altii, in special daca asta ar duce la anumite dezechilibre in ritmul tau normal de viata. Contextul saptamanii are drept efect si faptul ca te vei gandi si mai serios la viitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Share.

Comments are closed.