Horoscop săptămânii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 pentru bani! Venus este retrograd în Balanţă.

0

Horoscop saptamanal BANI. Soarele este proaspat instalat in zodia Scorpionului iar Luna a fost plina saptamana trecuta si in conjunctie cu imprevizibilul Uranus. Dupa o saptamana complexa, agitata si plina de schimbari de situatii, acum trecem in alta energie. Octombrie isi da ultimul spectacol astral in ziua de miercuri, 31 octombrie. Nu doar ca are loc sarbatoarea Halloween, dar in aceasta zi Venus retrograd se muta din Scorpion in Balanta pana pe 16 noiembrie, iar Mercur, planeta comunicarii, mintii si gandurilor, se muta in expansivul si vizionarul Sagetator pana pe 6 decembrie 2018.

In aceasta perioada, nu te grabi sa inchei socotelile cu nimeni, nici sa te desparti de nimeni, in special daca esti intr-o relatie de foarte mult timp.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O perioada in care iei in calcul reesalonarea datoriilor din trecut. Te simti coplesit de cat de multe datorii ai acumulat in ultima vreme, cu cheltuieli nechibzuite. Cere ajutorul unui analist financiar ca sa-ti fie mai usor.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Simti nevoia de mai multa securitate financiara. Poate ca e timpul sa-ti activezi reteaua de prieteni si cunostinte mai influente. Ei te pot ajuta sa iti gasesti un loc de munca mai bine platit sau, poate, sa iti sponsorizeze un proiect.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te gandesti cum sa faci mai multi bani pentru siguranta ta financiara. Insa orice activitate in plus iti ia din timpul pentru familie. Esti pregatit sa faci acest compromis? Esti sigur ca merita efortul?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Share.

Comments are closed.