Horoscop Toamnă 2019: Ce zodii vor avea parte de suferinte grele in urmatoarele luni

0

Horoscopul Toamnei aduce avertismente: urmează schimbări și situații dramatice pe care nativii Zodiacului trebuie să le înfrunte în următoarele trei luni. Putem spune doar atât: singura zodie ferită de evenimente majore tulburătoare este zodia Fecioară. Află din horoscop toamnă 2019 ce ți-au pregătit ție astrele

Horoscopul Toamnei 2019 și avertismentele pentru fiecare zodie

Horoscop Toamnă 2019 Berbec

Pregătește-te, deoarece vei avea de înfruntat multe probleme și vei avea multe bătălii de dus. Cu toate acestea, zilele amare vor vor avea un final fericit, dacă știi să aștepți. Însă schimbările nu vin de pe o zi pe alta, de aceea trebuie să acționezi cu băgare de seamă toamna asta pentru a putea culege roadele potrivite.

Horoscop Toamnă 2019 Taur

Ți-ai petrecut mult timp din viață făcându-le altora pe plac, dar acum a venit momentul să te satisfaci pe tine! Atenție, căci toamna asta sunt prevăzute schimbări dramatice în relațiile cu ceilalți, la muncă și acasă. De asemenea, este posibil ca o persoană din trecut să reapară în viața voastră, dar nu cu intenții bune!

Horoscop Toamnă 2019 Gemeni

Veți trece printr-o criză financiară drastică, dar nu lăsați ca lipsurile materiale să vă afecteze atât de mult starea interioară. Trebuie să luptați și să vă ridicați din propria cenușă, așadar toamna asta e momentul să luptați contra piedicilor.

Horoscop Toamnă 2019 Rac

Problema cu nativii din zodia Rac, potrivit horoscopului, este aceea că au prea multe idei fixe, devin obsesivi în multe privințe și, pe deasupra, destul de cruzi cu ei înșiși. Toamna asta este momentul ideal să renunțați să purtați poverile altora pe umerii voștri, poveri care nu vă aparțin și care vă sleiesc de puteri. Înainte de a pune pe primul loc proetenii, familia, locul de muncă, amintiți-vă că voi trebuie să redeveniți principala preocupare.

Horoscop Toamnă 2019 Leu

E mai bine să vedeși adevărul în față, oricât de dureros, decât să vă mai îmbătați cu apă rece! Vin momente delicate toamna asta. Veți suferi cumplit de pe urma unei persoane pe care o credeați a fi alături de voi pentru tot restul vieții. În plus, stresul și teama se vor transforma în cel mai mare inamic al vostru. Dar nu-i nimic: uneori trebuie să cazi pentru a te ridica mult mai sus!

Horoscop Toamnă 2019 Fecioară

Toamna asta este o perioadă bună pentru voi! Veți trăi experiențe inedite, creative și distractive. Este exact ceea ce vă lipsea în viața voastră, iar acum este momentul ideal să vă bucurați de ceea ce recuperați. Ați fost atât de ocupați cu sarcinile profesionale încât ați uitat să mai fiți fericiți cu adevărat!

Horoscop Toamnă 2019 Balanță

Balanțele vor deveni, potrivit horoscopului, foarte focalizați pe un anumit subiect de o importanță maximă pentru viața lor. Au fost atât de preocupate să judece lucrurile bune sau lucrurile rele care li s-au întâmplat, să întoarcă situațiile pe o mie de fețe, încât nu au reușit să ia o decizie radicală. Ei bine, toamna asta a venit momentul decizii radicale cu privire la viitorul vostru, fie ele inspirate sau mai puțin inspirate.

Horoscop Toamnă 2019 Scorpion

În afară că veți avea anumite neplăceri la început de toamnă, nu este ceva care trebuie să vă alarmeze prea tare. Din fericire, felul tău disciplinat de a fi te va ajuta să depășești orice situație cu brio.

Horoscop Toamnă 2019 Săgetător

Toamna asta trebuie să vă pregătiți de momente de zbucium și adrenalină, dar și pentru iubiri pătimașe, care poate că în final nu se vor transforma în ceva serios, dar cu siguranță vă vor produce amintiri frumoase!

Horoscop Toamnă 2019 Capricorn

Pregătiți-vă, căci toamna asta vi se vor deschide acele porți la care tânjeați de mult timp! Vin multe proiecte personale, profesionale, dar și noutăți în amor. MAre atenție însă cu finanțele și cu investițiile, s-ar putea să cam ieșiți pe minus cu ele în următoarele trei luni.

Horoscop Toamnă 2019 Vărsător

Vin vremuri grele! Horoscopul pentru toamna 2019 anunță că destinul te va pune la mari încercări, atât în plan amoros, cât și profesional. Cum le vei prioritiza pe cele două în viața ta? Pe care o vei alege? Sunt răspunsuri și decizii la care trebuie să faci față în următoarele luni. Și încă ceva: mare atenție că o neînțelegere cu o anumită persoană se va transforma într-o pretenie pentru mullți ani de-acum!

Horoscop Toamnă 2019 Pești

La început, toamna lui 2019 anunță episoade destul de stresante și solcitante, episoade acre se vor mai domoli abia din aprilie 2020. Acordă atenție vieții amoroase și începe să crezi că în propriile forțe: doar așa vei putea depăși cu bine toate obstacolele și-ți vei atinge obiectivele!

Share.

Comments are closed.