Horoscop Urania 14 – 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta nasol pentru multe zodii

0

Previziuni Urania pentru perioada 14 – 20 iulie 2018. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.

Berbec

Între 14 şi 15 iulie seara, plăcerea de a se afirma sau de a fi remarcat. Berbecilor tineri le va fi drag să practice sporturi solicitante, deseori periculoase sau să-şi testeze limitele fizice în activităţi cu grad sporit de risc. Chef de aventuri şi petreceri „pe cinste”. Între 15 iulie, după ora 20:31′, şi 17 iulie, seara, nevoia de a rezolva chestiuni administrative legate de locul de muncă; activitate curentă desfăşurată fără prea mare entuziasm. Ar trebui acordată, în acest răstimp, o atenţie specială alimentaţiei din cauza sensibilităţii sporite a aparatului digestiv sau hepato-biliar. Absenţa poftei de mâncare pe fondul unei stări de suprasolicitare nervoasă. Moment bun pentru post de cruţare şi purificare. Între 17 iulie, după ora 22:43′, şi zorii zilei de 20 iulie, tendinţă generală spre armonie, echilibru şi împăcare. În relaţiile de familie, în această direcţie, demersurile vor avea efectul scontat dar, în chestiunile majore (contracte, parteneriate, asocieri, procese), rezultatele vor fi modeste. Din 20 iulie, după ora 04:13′, revin în actualitate îngrijorările cu privire la banii sau la bunurile pe care urmează să le primească după ce se vor încheia procedurile legale (administrative, juridice) sau înţelegerile personale. Tensiuni în familia din care provin provocate de evenimente drastice sau care nu pot fi modificate prin simpla intervenţie a nativului. Blocaje, întârzieri sau amânări pe termen lung a unor chestiuni ce privesc cariera sau funcţia. Relaţiile sentimentale vor fi tumultuoase, precipitate şi, nu întotdeauna, justificate. Unii prieteni pot adopta atitudini ciudate, inexplicabile, pentru moment. Ziua de 20 iulie vine cu o încărcătură astrală specială care se va abate asupra vieţii sociale, activităţii profesionale ori va alimenta un necaz care priveşte o rudă şi care se poate reflecta asupra imaginii lor.

Taur

Între 14 şi 15 iulie seara, situaţiile speciale din familie impun o intervenţie energică; s-ar putea ca un nativ să preia frâiele unor conflicte sau evenimente unde e nevoie de autoritate. Dialoguri răspicate, ultimaturi, inflexibilitate: nativii nu vor ceda în faţa presiunilor sau condiţiilor cerute de una sau mai multe rude. Între 15 iulie, după ora 20:31′, şi 17 iulie, seara, etapă mai calmă: Taurii vor dori să se liniştească, să privească viaţa cumpătat, să se relaxeze prin desfăşurarea unor activităţi, de-o potrivă, plăcute şi utile. Trigonul regal pe semne de Pământ, util lor prin armonia cu natura zodiei de care aparţin, le va oferi stabilitate în gândire şi prudenţă în acţiune. Progres într-o direcţie pedagogică în relaţia părinţi/copii. Între 17 iulie, după ora 22:43′, şi zorii zilei de 20 iulie, impuls interior menit să conserve actualul lor statut la locul de muncă prin evitarea conflictelor şi a discuţiilor în contradictoriu. Discrete fluctuaţii ale predispoziţiei organice. Din 20 iulie, după ora 04:13′, enervări, îngrijorări sau amărăciuni provocate de un dialog cu partenerii de viaţă, de afaceri, de proiect sau cu persoane ostile lor care nu a decurs aşa cum se cuvinte. Evoluţie atipică a unor întâlniri care vor avea ca scop rezolvarea unei chestiuni controversate în cadrul cărora nativilor li se aduc acuzaţii, critici, avertismente, multe bazate pe răstălmăciri, dezinformări sau interese ascunse. Întreaga săptămână există riscul unor situaţii încordate mai ales în cazul celor care au funcţii şi imagine publică de apărat. Cele două case ale informaţiilor primite, ale schimbului de idei, a exprimării personale sau a învăţăturii şi deplasărilor, va fi guvernată de premize care pot complica, de la o clipă la alta, orice proiect; perioadă asociată cu riscuri în jurul datei de 20 iulie, când ar fi indicat să se evite călătoriile şi excursiile legate de apă.

Gemeni

Între 14 şi 15 iulie seara, nativii pot da dovadă de autoritate şi maturitate, chiar dacă sunt tineri, atunci când se vor exprima în cadrul unor şedinţe, sesiuni de comunicări sau întruniri importante; aceştia pot face o impresie frumoasă, de oameni competenţi, documentaţi şi stăpâni pe domeniul abordat. Context favorabil pentru cei care vor susţine examene, mai ales la probele orale. Mici întâmplări neprevăzute petrecute în timpul unor deplasări de scurtă durată. Ştiri care stârnesc nedumerirea ori uimirea şi care ar putea instala o eroare materială, de înţelegere, de conţinut sau de formă, până la începutul lunii septembrie când vor apare şi elementele lămuritoare sau detaliile care vor corecta informaţia iniţială. Între 15 iulie, după ora 20:31′, şi 17 iulie, seara, preocupări domestice, activitate gospodărească sau administrativă legată de nevoia îngrijirii, conservării şi valorificării unor bunuri funciare, locative, imobiliare sau patrimoniale. Între 17 iulie, după ora 22:43′, şi zorii zilei de 20 iulie, etapă calmă, plăcută, patronată de dorinţa de relaxare, de tihnă, de confort. Gemenii se vor îndrepta spre acele plăceri care nu solicită organismul (efort fizic, nopţi nedormite, efort de concentrare, etc.). Sentimente volatile, instabile. Din 20 iulie, după ora 04:13′, posibile motive de supărare sau de mânie reprimată, la locul de muncă, provocată de o relaţie interumană deficitară sau de nişte măsuri care au darul de a le da programul obişnuit de viaţă peste cap. Uneori, poate fi vorba şi de tulburări ale regimului plăţilor salariale cuvenite sau de rezultatul nemulţumitor al aplicării unor grile noi de plată a muncii prestate, în indiferent ce condiţii (salariu, drept de autor, onorariu, plata cu ziua, cu ora, etc.). Atenţie la ceea ce se poate întâmpla în preajma zilei de 20 iulie în legătură cu banii sau bunurile ce li se cuvin.

Rac

Între 14 şi 15 iulie seara, încercare autoritară de a face odine într-o chestiune financiară pe fondul unor evenimente care par să fi scăpat de sub control şi care le dau peste cap planurile legate de respectivele condiţii şi înlesniri materiale. Din păcate, în ciuda intervenţiilor (dialog, întâmpinări scrise, cereri), situaţia se va putea remedia de la începutul lunii septembrie a.c. Între 15 iulie, după ora 20:31′, şi 17 iulie, seara, nativii vor simţi nevoia să-şi pună ordine în gânduri dar şi în documentele de care vor avea nevoie în curând. Verificarea lor este binevenită pentru că le va permite să constate detalii în neregulă care ar putea complica un demers administrativ: absenţa unei aprobări necesare, expirarea unui termen, pierderea valabilităţii unei adeverinţe. Context astral favorabil învăţării, acumulării cunoştinţelor, testelor şi verificărilor preliminare, datorită răbdării, atenţiei şi concentrării. Între 17 iulie, după ora 22:43′, şi zorii zilei de 20 iulie, tendinţa de a da o notă relaxată relaţiilor cu unele rude, mai ales că, Racii vor fi solicitaţi, în acest răstimp, de alte sectoare de viaţă şi activitate. Din 20 iulie, după ora 04:13′, răscoliri afective trăite, de la caz la caz, în funcţie de vârstă, educaţie şi context biografic, în nota regretului, a amărăciunii, a nostalgiei, a amintirilor triste, a rememorărilor care deschid răni sufleteşti, a constatărilor dezamăgitoare cu privire la o relaţie care s-a consumat ori la una care le pune inima pe jar. Moment neindicat pentru o decizie definitivă pentru că subiectivismul lor va fi la cote maxime mai ales în preajma zilei de 20 iulie care, pentru Raci, este una specială: Soarele, în tranzit prin zodia lor, va arunca o umbră asupra regimului matrimonial care poate fi tulburat de frământările şi ieşirile lor nesăbuite; mai târziu, aceştia vor regreta lipsa lor de supleţe sau de răbdare.

Citeste continuarea AICI.

Share.

Comments are closed.