Horoscop Urania 17 – 23 martie 2018. Echinoctiul de primavara aduce succes

0

Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Peşti, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocţiul de primăvară vor influenţa zodiile. Citeşte previziunile pentru fiecare.

Berbec

Pe 17 martie, nativii vor simţi nevoia să se odihnească, să se extragă din tumultul vieţii de fiecare zi şi să se izoleze de factorii de stres cotidieni. În această zi, la ora 15:11‘, va avea loc Luna Nouă în Peşti, ceea ce îi va aduce în situaţia de a evalua sau reevalua o ipostază afectiv. Unii vor dori să afle dacă ceea ce simt ei pentru o persoană sau ataşamentul faţă de o idee, un proiect, o situaţie în evoluţie este legitimă, are vreun rost sau dacă, la capătul acestui drum, există premisa vreunui câştig material, moral, social. Moment al unor posibile concesii sau slăbiciuni sufleteşti de scurtă durată. Între 17 martie, după ora 20:57‘, şi începutul zilei de 19 martie, sectorul vieţii personale se încarcă cu influenţe astrale. Zodia Berbecului va fi tranzitată de patru planete care vor imprima o dinamică specială casei I a acestor nativi.

Taur

Pe 17 martie, întâlniri plăcute cu persoane dragi, cu prieteni vechi; stare de spirit destinsă, seri agreabile, vizite plăcute, conversaţii inteligente cu apropiaţii lor. În această zi, la ora 15:11‘, va avea loc Luna Nouă în Peşti ceea ce va spori intensitatea sentimentelor nutrite de nativi faţă de persoanele de care le-a fost dor, de al căror sprijin moral simt nevoia, a căror prezentă îi încurajează. Între 17 martie, după ora 20:57‘, şi începutul zilei de 19 martie, univers interior tulburat de gândurile şi evenimentele care se suprapun şi-l solicită pe Taur. Acesta, destul de agitat, nu-şi află liniştea, nu are somn, se enervează.

Gemeni

Pe 17 martie, posibil succes monden, spor de notorietate, premiu, distincţie, laude şi aplauze, simpatie a publicului, ipostaze de care s-ar putea bucura cei care au meserii care se desfăşoară în faţa publicului: profesori, avocaţi, ziarişti, actori, cântăreţi, artişti din toate genurile de creaţie şi interpretare, oameni ai spectacolului. În această zi, la ora 15:11‘, Luna Nouă în Peşti ar putea instaura începutul unei perioade în care se vor bucura de preţuirea şi admiraţia unor personalităţi, vedete, lideri. Între 17 martie, după ora 20:57‘, şi începutul zilei de 19 martie, numeroase contacte umane.

Rac

Pe 17 martie, speranţa, proiecţii ale unor gânduri înalte. Racii îşi fac planuri de viitor dar totul rămâne relativ neclar, chestiunile importante fiind abordate „în mare”, în general, fără spirit practic. Şi totuşi, în preajma acestei zile, când va avea loc Luna Nouă în Peşti, Racii ar putea să intre, mai repede decât se aşteaptă, în febra pregătirilor referitoare la un proiect de viaţă personală sau profesională. Între 17 martie, după ora 20:57‘, şi începutul zilei de 19 martie, casa rolului social şi a imaginii publice este bântuită de controverse şi dispute.

Citeste continuarea aici.

Share.

Comments are closed.