Horoscop Urania 24 – 30 august 2019 – Mercur face ravagii în viața unei zodii

0

Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 24 – 30 august 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

BERBEC

Berbecii care vor să plece în excursie sau care au programată o anumită deplasare pot întâmpina dificultăți din cauza unor probleme de sănătate, motiv pentru care trebuie să fie foarte atenți la acest aspect. Spre finalul săptămânii, acești nativi vor pune foarte mare preț pe distracție, pot participa la diferite competiții, indiferent dacă în urma acestora vor fi recompensați sau nu cu premii.

TAUR

Taurii sunt ușor dezamăgiți de felul în care evoluează viața lor în prezent. Simt că ceva stă în calea reușitei lor și că rezultatele pe care le așteptau întârzie să apară. Acești nativi pot întâmpina mici probleme și în plan personal, lovindu-se de părerile anumitor rude care au o părere diferită de a lor.

GEMENI

Deși întreaga săptămână vor fi plini de energie și într-o formă fizică de invidiat, Gemenii se pot lovi de anumite relații astrale complicate care își pot pune amprenta într-un mod negativ asupra anumitor sectoare ale vieții lor. Vor reveni cu picioarele pe pământ în momentul în care vor dori să facă investiții importante, dar își vor da seama că bugetul nu le permite.

RAC

Racii vor face un efort în perioada următoare să lămurească anumite lucruri care încă le sunt neclare și care îi influențează foarte tare. Între 26 și 28 august, acești nativi vor avea energia necesară pentru a evolua, iar acest lucru îi va face să se simtă mai bine ca niciodată.

LEU
În această săptămână, Leii se pot confrunta cu suferințe mai vechi care revin în viața lor. Este vorba despre anumite boli, suferințe care îi vor afecta atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

FECIOARĂ

Fecioarele pot fi numite într-o funcție care necesită asumarea unei mai mari responsabilități, motiv pentru care vor fi în vizorul celor din jur și le vor fi analizate în detaliu valoarea, competența și credibilitatea. Din punct de vedere personal, acestor nativi le va fi foarte greu să petreacă timp în compania unei persoane față de care au acumulat îndoieli și neîncredere.

BALANȚĂ

Balanțele sunt, în această săptămână, în căutarea unei informații utile în parcursul lor profesional. Vor lua o decizie importantă în legătură cu jobul lor și chiar pot renunța la anumite responsabilități care au o influență negativă asupra existenței lor.

SCORPION

Un prieten a încercat să îi ajute pe Scorpioni să își rezolve o problemă de ordin material, dar mai mult i-a încurcat, astfel că în perioada imediat următoare, acești nativi vor trebui să găsească singuri o soluție pentru problemele lor. Cei născuți în această zodie se simt prizonierii trecutului și orice ar face nu pot privi spre viitor.

SĂGETĂTOR

Urmează o perioadă delicată pentru Săgetători în contextul în care le va fi foarte greu să își impună punctul de vedere sau să susțină anumite idei în care cred. Pot să apară probleme legate de legalitate, de moralitate, iar imaginea lor poate avea de suferit.

CAPRICORN

Nu este cel mai potrivit moment pentru ca cei născuți în zodia Capricorn să poarte discuții pe teme importante, să negocieze termenii unui contract. De preferat ar fi să stea departe de toate aceste lucruri, mai ales că aspectele conflictuale le-au complicat viața acestor nativi în ultima perioadă.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii s-au săturat de monotonie și sunt mai hotărâți ca niciodată să facă lucruri ieșite din comun, să trăiască aventuri. Trebuie să aibă mai multă grijă la capitolul sănătate, existând riscul ca anumite afecțiuni din trecut să se accentueze.

PEȘTI

Peștii fac eforturi mari pentru a nu deveni mult prea sentimentali. Își propun să nu se lase influențați de ceea ce spun alții, tocmai pentru a nu deveni vulnerabili, ușor de manipulat sau de păcălit.

Previziuni complete pentru fiecare zodie aici

Share.

Comments are closed.