Horoscop URANIA. ZILE NEGRE in a doua jumatate a lunii AUGUST pentru doua zodii! Vor avea multe necazuri

0

Citeste Horoscopul pentru vara 2018 Bani şi carieră, previziuni făcute de Urania pentru fiecare zodie.

Horoscop 2018 Berbec bani şi carieră
Cel puţin din punct de vedere financiar, anul precedent a fost unul destul de încărcat pentru tine. Probabil că bugetul tău a fluctuat considerabil, cu atât mai mult dacă îţi câştigi traiul lucrând în asociere cu alte persoane. Nu te aştepta ca 2018 să fie mai puţin animat pe acest plan, dar şi în ceea ce priveşte cariera. Caută să ţii pasul.

În lunile de vara ale anului, ai putea da dovadă de un randament profesional de invidiat. Cu toate acestea, este posibil ca veniturile tale să oscileze destul de mult din august încolo. Vestea bună este însă că, începând cu luna septembrie, înaintezi mai puţin greu în carieră. Încrede-te în beneficiile de durată ale paşilor mici pe care-i faci.

În ultimul trimestru al anului, se complică lucrurile pentru cei/le care sunt implicaţi/te într-un parteneriat profesional. Lipsa de transparenţă care pare să marcheze relaţia cu asociaţii perioada aceasta riscă să vă aducă în pragul unor litigii. Poate că dacă aţi da dovadă de mai multă deschidere unii faţă de ceilalţi, aţi putea evita astfel de scenarii.

După cum reiese din rândurile de mai sus, anul 2018 se întrevede a fi unul dinamic şi ofertant atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar. Acest lucru nu înseamnă însă că nu vei da de greutăţi: se vor arăta destule obstacole, dar dacă nu le laşi să te doboare, totul va fi bine. Caută să nu cazi pradă deznădejdii şi nu accepta eşecul.

Horoscop 2018 Taur bani şi carieră

Acest sector de viaţă, poate mai puţin ca anul trecut, rămâne şi în 2018 una dintre cele câteva arii de interes ale tale. În acest an, ai ocazia să consolidezi ceea ce ai realizat în 2017, motiv pentru care nu te poţi relaxa prea mult în lunile care urmează. Caută deci să-ţi aduni forţele şi să demonstrezi că într-adevăr eşti un/o angajat/ă greu de înlocuit.

Studiile sau mai bine spus, lipsa lor ori faptul că nu te-ai concentrat pe formarea ta continuă până acum îţi pot afecta, cel puţin într-o anumită măsură, evoluţia la locul de muncă în iulie şi august. Înscrie-te repejor la cursuri de calificare şi/sau dezvoltare pe tot parcursul vieţii pentru a putea să continui drumul în sens ascendent pe acest plan.

Din a doua jumătate a lunii noiembrie încolo, capacitatea ta de a conlucra cu asociaţii, clienţii sau colaboratorii poate avea de suferit de pe urma faptului că nu sunteţi sinceri unul cu celălalt. Poate vă ascundeţi lucruri în ceea ce priveşte banii, înlocuiţi clauze în contracte unii fără ştirea celorlalţi sau doar evitaţi să faceţi publice unele informaţii.

După cum rezultă din paragrafele de mai sus, se întrevede un an destul de dinamic pe plan profesional pentru tine. Cu toate acestea, este nevoie să te arăţi mai deschis/ă decât de obicei să încerci tehnici şi metode noi. Nu neglija, de asemenea, educaţia întrucât aceastea te poate ajuta să ai parte de parcursul scontat. Munceşte susţinut.

Horoscop 2018 Gemeni bani şi carieră
Profesional, ai de tras în 2018 cel puţin la fel de mult ca în a doua jumătate a anului trecut. Dacă te-ai concentrat, cel puţin într-o anumită măsură, pe acest aspect în anul anterior, ideal ar fi ca cel care este pe cale să se deschidă să dai dovadă de la fel de mult profesionalism. Ocazii apar să-ţi etalezi abilităţile, trebuie doar să le observi.

În iulie şi/sau august, pot interveni unele probleme birocratice care te pun în situaţia de a aştepta să ţi se vireze în cont partea care îţi revine dintr-un proiect derulat cu terţe persoane. Se prea poate să fi semnat un contract fără să fi citit în prealabil clauzele cu atenţia care se cuvinea. Poate acest scenariu te va face să procedezi altfel pe viitor.

În ultimul trimestru al acestui an, se mai risipeşte din senzaţia că nu reuşeşti nicicum să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus la serviciu. Această schimbare de atmosferă poate fi şi mulţumită faptului că treci prin mai puţine încercări pe acest plan. Chiar şi aşa, nu înseamnă că poţi să te culci pe-o ureche. Mai ai încă destul de mult de demonstrat.

După cum reiese din rândurile de mai sus, anul 2018 este unul cel puţin aglomerat pe plan profesional. Deşi te-ai putea îndoi de faptul că vei face faţă provocărilor, astrele îţi conferă oportunităţi de a le înfrunta cu brio şi a te pune într-o lumină cu adevărat favorabilă. Trebuie doar să nu părăseşti ringul atunci când lupta devine prea grea.

Horoscop 2018 Rac bani şi carieră

Din punct de vedere profesional, 2018, la fel ca anul trecut, se prefigurează a fi unul dinamic şi ofertant. Poate că nu-l va întrece în oportunităţi pe cel din urmă, dar nu se va lăsa mai prejos cu siguranţă. Nu-ţi rămâne aşadar decât să stai în stare de alertă, astfel încât să poţi observa oportunităţile de îndată ce acestea apar. Fii atent/ă.

În iulie şi/sau august, poţi trece printr-o perioadă dificilă în raport cu partenerii de afaceri, clienţii şi/sau colaboratorii. Cel mai probabil, nu vă înţelegeţi la bani sau raportul de forţe din relaţia voastră profesională este unul dezechilibrat. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar trebui să dai dovadă de mai multă transparenţă şi deschidere.

În ultimul trimestru al anului, dar mai cu seamă din noiembrie încolo, se deschide o perioadă destul de solicitantă pentru tine din punct de vedere profesional. Chiar dacă vine la finele anului, când nivelul tăi de energie nu se află la cotele cele mai ridicate, acest lucru n-ar trebui să te împiedice să afişezi acelaşi profesionalism ireproşabil.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se arată un 2018 prolific pentru tine pe plan profesional. Cu toate că şansele de câştig şi afirmare nu se mai găsesc la tot pasul ca şi până acum, acest lucru nu înseamnă că eşti privat/ă de ele cu totul. Tot ceea ce trebui să faci este să-ţi întinzi şi mai departe antenele pentru a prinde ponturi.

Citeste continuarea AICI.

Share.

Comments are closed.