Horoscop weekend 16-18 august 2018. Ceva INTENS se trezeste in tine acum! Esti pregatit pentru o schimbare?

0

Horoscop weekend. Luna, astrul raspunzator de emotiile noastre, isi revine dupa un sezon de foc pentru ea si pentru noi, sezonul celor 3 eclipse ale verii 2018. In acest weekend, Luna petrece prima parte in Scorpion si apoi se muta in Sagetator. Inca avem 7 astre retrograde dar Duminica beneficiem de vestea buna a iesirii lui Mercur din retrograd, deci gata cu problemele in comunicare, intarzierile, defectiunile sau bagajele ratacite sau documentele incurcate.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Saptamana a inceput cu mutarea lui Marte in Capricorn si ti se da in continuarea ocazia sa vezi ca anumite obiective nu au fost setate bine de la bun inceput. Cel mai bine este sa crezi in nevoile tale cele mai profunde de la momentul initial in loc sa tot incerci sa faci ce este mai corect si sa fii rational. Concentrarea pe care o tot ai pe rezultatul final dorit poate face dificil sa lasi inima sa iti influenteze viata ta profesionala si sa o umple cu placere si satisfactie. Este timp sa iti folosesti talentele si sa iti aduci visele la realitate in loc sa tii de structuri ce te protejeaza de propria ta neincredere ca esti in stare sa faci sau sa ai ce te duce la fericire.
Afirmatia weekendului pentru Berbec: Eu sunt responsabil pentru propriul meu succes

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Venus este in Balanta si asta face loc pentru tine pentru noi povesti de iubire si parteneriate de care nu esti foarte convins ca iti sunt bune. Pune intrebarile in interiorul sufletului in loc sa te grabesti sa faci legaturi care te pot afecta de lipsa de repsect sau de felul in care esti tratat de la bun inceput. Este important sa vezi pe toata lumea ca este egala ta, dar si sa ii vezi realist in adevarata lor manifestare. Nu te poti astepta ca altii sa iti inteleaga nevoile daca nu ti le rostesti tare si clar si nu spui care este satisfactia ta personala cea mai mare.
Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu aleg sa fiu fericit

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Atunci cand pui apa rece pe fata, rata batailor inimii scade si sangele este scos din organele vitale pentru ca corpul sa te pregateasca pentru contactul cu apa. Esti cu mult mai important pentru alti oameni decat ai anticipat iar aceste zile sunt despre a arata cum un singur contact cu ei le poate influenta intregul sistem de viata. Stai constient de responsabilitatile tale in proces altfel te poti autoexclude din ce este foarte important pentru tine si pentru ei. Respecta pe ceilalti cautand sa dai inapoi acelasi respect pe care il pretinzi si tu.
Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Eu sunt demn si puternic
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Share.

Comments are closed.