Horoscop weekend 27 – 29 septembrie. Luna Noua schimba sansele zodiilor

0

Află ce rezervă astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Berbec

Sâmbătă o să ai impresia că ceva nu este așa cum vrei tu, astfel toată energia și atenția ta se vor canaliza către acest lucru. Dai dovadă de agilitate și perspicacitate.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Taur

Cineva își va pune toată încrederea în tine pe plan profecional și este o persoană care te va ajuta să evoluezi în carieră. Duminică o să ai o stare cam aeriană.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Gemeni

Nu ai răbdare și nimic. Nu iese așa cum vrei tu. Încearcă să te calmezi și să și așteaptă ca lucrurile să se rezolve de la sine. Nu-ți mai face griji pentru fiecare detaliu.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Rac

Te nimerești într-un război care nu e al tău, un conflict între două persoane dragi și nu știi cum să te împaci. Acceptă un sfat de la persoană iubită.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Leu

Ar trebui să începi să vezi și jumătatea plină a paharului și să lași deoparte atitudinea negativistă, care își strică dispoziția.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Fecioară

Primești o veste bună care îți schimbă radical perspectiva. Ai parte de câteva momente de relaxare și bucurie alături de cei dragi.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Balanță

Ai nevoie de câteva momente de liniște, așa că vrei să te refugiezi cât mai departe de oameni. Puțină singurătate îți poate face bine.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Scorpion

Stai bine din punct de vedere financiar, iar acest lucru nu are cum să nu te mulțumească. Îți faci planuri pentru o vacanță cu buzunarul plin.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Săgetător

Simți fiorii dragostei și doar iubirea e în jurul tău în această zi de sâmbătă. Ai capul în nori și nu te gândești la nimic altceva

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Capricorn

Chiar sub nașul tău se întâmplă niște lucruri cu care tu nu ești de acord. Poate fi vorba despre un coleg de serviciu care face ceva nepotrivit sau de un membru al familiei care ia o decizie greșită.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Vărsător

Ai o discuție foarte aprinsă cu familia care te dereglează puțin. Se spun unele reproșuri care nu îți fac bine.

Horoscop weekend 27-29 septembrie. Zodia Pești

Ceri ajutorul unor persoane care îți întorc spatele, iar acest lucru îți provoacă o stare de nervozitate. Mai bine ai apela la ajutorul prietenilor apropiați.

Share.

Comments are closed.