Horoscopul BANILOR, 3-9 septembrie 2018. Abundenta sau datorii? Unde te incadrezi?

0

Horoscop saptamanal BANI. Saptamana 3-9 septembrie nu este lipsita de evenimente astrale importante. Ele contribuie la restabilirea noastra dupa zbuciumul ultimelor luni dar si asezarea noastra pe alt fagas.

Abundenta energiei zodiei Fecioarei ne aduce organizare, structura si constructia unei fundatii solide. Cand vine vorba de munca si sanatate/stare de bine, vom simti ca detinem controlul complet, ca stim ce sa facem, ca e usor sa ne fie bine.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
O saptamana bogata din punct de vedere financiar. Ai cateva discutii cu partenerul de cuplu in legatura cu cheltuielile casei. S-ar putea sa fie mai mari decat este cu adevarat necesar.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Fii atent la capitolul bani in aceasta saptamana. Astrele nu par a fi favorabile la acest capitol pentru tine. Urmareste cu atentie cheltuielile. Veniturile sigur nu se vor ridica la nivelul asteptarilor.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
O saptamana dificila cand vine vorba de bani. Nu este indicat sa ai incredere in alte persoane. Atentie cui dai bani, atentie de la cine ceri bani. Pot aparea conflicte serioase din cauza banilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Share.

Comments are closed.