Horoscopul lunii noiembrie 2018 – Aceste zodii vor avea o luna perfecta!

0

Horoscop noiembrie 2018. Citește horoscopul lunii noiembrie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Astrele se vor ocupa mai mult de starea ta de spirit şi de tonusul tău în această lună. Fii deschisă oricărei propuneri să petreci cât mai mult timp cu prietenii tăi. Vestea bună este că vei avea mai mulți bani și te poți ocupa de garderoba ta, de cumpărăturile necesare și de câteva distracții în oraș.

Horoscop noiembrie 2018. Balanţă

Începe o perioadă prosperă pentru tine, vei câştiga mai bine şi vei petrece mai mult timp cu planurile tale personale. Vei acorda o atenţie deosebită casei şi vei căuta lucruri de calitate pentru a-ţi moderniza camera preferată. Veşti bune legate de câştiguri vin şi din partea iubitului sau soţului tău, arată horoscopul lunii noiembrie 2018.

Horoscop noiembrie 2018. Scorpion

Nativii Scorpioni vor negocia în avantaj luna asta. Jupiter adaugă pasiune, tenacitate şi ambiţie tuturor activităţilor pe care le începi acum. Profită de influenţa lui, mai ales dacă lucrezi în comerţ sau dacă poţi renegocia pachetul salarial. Luna aceasta este generoasă pe plan financiar, iar întâlnirile cu prietenii se pot transforma în noi ocazii de afaceri.

Horoscop noiembrie 2018. Zodiile norocoase în carieră
Taur

Munca de zi cu zi va deveni mai plăcută şi vei fi cooptată în proiecte mult mai interesante. Se anunţă schimbări importante în domeniul tău de activitate. Mercur îţi oferă ocazia să cunoşti noi colaboratori sau să îţi schimbi locul de muncă. Deciziile din noiembrie, pe plan profesional, îţi vor aduce satisfacţii.

Leu

Întâlnirile romantice şi activităţile creative domină prima jumătate a lunii. Fii îndrăzneaţă şi profită de fiecare ocazie să îți cucereşti șefii. Cu siguranţă, vei ieşi în evidenţă prin deciziile tale riscante şi prin ideile bine dezvoltate. Cei care ţi se opun nu vor avea nicio şansă, dar competiţia îţi face bine.

Săgetător

Dacă ești Săgetător, acceptă provocările! Luna debutează cu obiective noi şi îndrăzneţe care se vor împlini mult mai repede decât sperai. Programează toate întâlnirile importante până pe 24 noiembrie, când Mercur va fi mai puţin generos şi poate atrage eşecurile.

Horoscop noiembrie 2018. Zodiile mai puțin norocoase
Gemeni

Noiembrie este luna în care îţi place să tragi linie şi să te gândeşti la ce nu ai realizat de-a lungul anului. Revin în prim plan visurile uitate, şi, poate, o iubire refuzată care aşteaptă un semn de bunăvoinţă. Începutul lunii aduce schimbări care te vor forţa să iei decizii mai puţin plăcute.

Fecioară

Este o perioadă cu schimbări care te obligă să iei câteva decizii mari. Vei avea şansa să alegi un drum nou, să faci o schimbare radicală, dar nu uita de cei care te iubesc şi care vor rămâne în urmă. Când mergi atât de departe, trebuie să îţi asumi anumite riscuri, o pierdere dureroasă sau o despărţire. Nu pleca la drum singură!

Vărsător

Călătoreşti mai mult cu persoana iubită sau pleci la drum lung în interes de serviciu. Noiembrie este luna în care vei sta destul de puţin timp pe acasă. Vor fi și momente neplăcute, vei fi mai obosită și este posibil să pierzi niște bani. Dar vei întâlni oameni pe care merită să îi ai aproape și te vei ocupa de carieră.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Share.

Comments are closed.