Horoscopul zilei 24 august 2019. O zodie trece prin incercari grele si se desparte

0

Ce anunță horoscopul zilei de sâmbătă, 24 august 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019: Berbec

Călătorește cu atenție! Se conturează mai multe călătorii pe distante scurte la sfârșitul acestei săptămani. Ești pe picior de plecare și cu greu ceilalți îți pot înfrâna elanul. Fii prudent și călătoreste cu atenție, indiferent de mijlocul de locomoție ales. Comunicarea cu ceilaltie ște foarte accentuată, existând riscul să spui prea multe din viață ta personală și profesională. Rezumă-ți dialoguri la banalități și evită să oferi altora sfaturi și soluții, decât la cererea lor expresă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Taur

Venituri și cheltuieli! Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție bugetul de venituri și cheltuieli. Tendința de a cheltui mult este la cote înalte și ar trebui să fii mai precaut. Posibil să cheltuiești sume importante de bani pentru cineva din familie, pentru partenerul de viată sau pentru cei de afaceri. Se recomandă prudentă și discernămant. Subiectivismul este accentuat, așa încât rezumă-te la strictul necesar. Dialoguri improtante pe temă banikor și bunurilor comune cu ceilalți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Gemeni

Relaxare! Foarte ușor ți se schimbă stările de spirit zilele acestea. Ba ai chef să te implici în cât mai multe treburi, ba te răzgândești la mijlocul acțiunii și îi lași pe toți baltă. Controlează-ți reacțiile și lasă combativitatea deoparte. Este vremea să te relaxezi și să trasezi planuri noi de viitor. Contextul astral te predispune la gânduri și concluzii eronate, așa încât detașează-te și bucură-te de weekend.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Rac

Atenție la dușmanii ascunși! În zilele acestui final de săptămană ești emotiv, retras și cu greu se poate relaționa cu tine. Ar fi bine să rezervi momente de singurătate și de odihnă. Prudentă la sănătatea aparatului respirator, deoarece ești predispus la afecțiuni deosebite. Pe de altă parte, în umbră dușmanii ascunși – mai ales cei din domeniul porfesional – croiesc acțiuni care îți sunt nefavorabile. Dumincă te vei simți mai bine, insă nu forță notă și ocupă-te numai de sufletul și nevoile tale reale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Leu

Conflicte vechi! Prietenii te provoacă mult și bine în acest weekend. Sunt posibile discuții aprinse și activarea conflictelor mai vechi. Recomandabil este să renunți la persoanele considerate până nu demult prieteni sau protectori, care te necăjesc când te aștepți mai puțin. Sunt momente favorabile pentru a te gândi pe îndelete, în taină, la noi planuri de viitor, alături de oameni care chiar te merită. Depinde numai de ține cum îți gestionezi toate tipurile de relații.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Fecioară

Comunicare viciată! Finalul acestei săptămani îți aduce în preajmă multă lume, atât în mediul familial, cât și în mediul profesional în funcție de logică situațiilor în care te afli. Ești pus pe ceartă, comunicarea este viciată, iar de aici și până la conflict deschis este doar un pas. Fii prudent, ține-ți firea și fii înțelegător cu ceilalți. Unii chiar te apreciază și îți urmăresc atent vorbele, gesturile, reacțiile. Relaxează-te și ai mai multă încredere în forțele tale!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Balanță

Vești din străinătate! Sfârșitul acestei săptămâni anunța vești din străinătate. Poate fi vorba despre o călătorie planificată mai demult, care acum fie se amâna, fie este nevoie să cheltuiești mai mult pentru această. Se recomandă prudentă dacă pleci zilele acestea, deoarece există un risc crescut de neplăceri la drum. Comunicarea este deficitară. Ascultă mai mult și vorbește mai puțin. De mare folos îți sunt activitătile culturale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Scorpion

Discuții importante. Chestiunile financiare legate de parteneriate și colaborări alcătuiesc temă principală din acest final de săptămană. Vei fi nevoit să revizuiești plățile facturilor, taxelor sau impozitelor, însă pot intră în discuție și plăți de pe urmă gafelor partenerului de viață, celor de de afaceri sau colaboratorilor. Tot ce ține de documente, discuții importante, decizii pe termen lung, sunt supuse răsturnărilor de situație când te aștepți mai puțin. Privește dincolo de aparențe!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Săgetător

Divorț! Provocările dinspre partenerul de viață, de afaceri sau dinspre colaboratori îți creează multe și mărunte neplăceri la finalul acestei săptămâni. Foarte ușor se pot rupe colaborări vechi, iar în cazul partenerului oficial de viață se poate ajunge iremediabil la divorț. Gâlceavă poate porni de la mentalităti și filozofii de viată diferite. Insă, și relațiile cu străinătatea, călătoriile sau studiile pot intră în discuții aprinse cu ceilalți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Capricorn

Atenție la consultații! Activitatea profesională te solicita și zilele acestea. Plus activitătile de rutină ale casei. La serviciu există multe tensiuni între colegi, șefii sunt de negăsit, iar sarcinile de lucru sunt foarte multe. Dozează-ți eforturile, ocupă-te de priorități și evită implicarea în treburile altora. Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, de aceea rezervă-ți momente de odihnă și îngrijiri speciale. Nu se recomanda consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, pe cât posibil.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Vărsător

Petreceri cu cei dragi! Astrele îți propun petreceri și distracții alături de cei dragi. Cu toate că izul conflictului plutește în aer, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești momentele tensionate. Traversezi o perioadă în care relațiile sentimentale se pot reconfigura sau finaliza definitiv. Și relațiile cu copiii pot pune niscai probleme. Detasează-te de tot și toate! Bucură-ți sufletul cu activităti plăcute specifice unui hobby.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 24 august 2019 Pești

Relații tensionate! Weekendul anunța treburi gospodărești. Verifică atent toate ungherele spațiului locativ, pentru că pot există avarii greu de depistat și remediat. Există variantă să-ți schimbi locuința, să achiziționezi bunuri patrimoniale, însă rezumă-te doar la planuri și lasă cheltuielile necesare pentru o altă perioadă mai bună. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii foarte prudent. Multe controverse și situații-surpriză în plan familial și domestic.

Share.

Comments are closed.