Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 iulie. Zodiile care vor simti puterea DESTINULUI

0

Horoscopul zilnic din 27 iulie 2019 aduce vești despre toate zodiile.

Berbec

Relaxare. La finalul acestei săptămani se întrezăresc fie călătorii scurte la rude sau prieteni, fie etape de învățare sau de sutinere a unor probe și examene. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, așa încât ai grijă la vorbe și fapte. Recomandabil este să eviți provocările și deciziile majore. Ai nevoie de intimitatea căminului și prezența membrilor familiei. Atenție la sursele de foc și de aer din spațiul locativ! Un membru al familiei ți-ar putea solicita ajutorul.

Taur

Nemulțumiri financiare. Finalul acestei săptămâni este favorabil cheltuielilor necesare traiului zilnic. La o verificare atentă a veniturilor tale obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă, ai observă că muncești prea mult față de cât câștigi. Cheltuiește strictul necesar și evită împrumuturile, investițiile sau speculatiile. Energia vitală este fluctuantă și de aici și stările tale de spirit. Duminică sunt momente favorabile pentru întâlnirile cu prietenii apropiați.

Gemeni

Nervi. Sâmbătă demonstrezi toane și capricii. Nemulțumirile tale interioare le reverși asupra altora, ceea ce nu este nici corect și nici sănătos. Ocupă-te în mod speial de ține și de interesele tale personale. Controlează-ți reacțiile și lucrează perseverent la propria-ți personalitate. Duminică intervin aspecte financiare. Ori se zvonește că vei primi o sumă importantă de bani, ori un cadou deosebit, ori apăr informații noi vizavi de condițiile de muncă de la serviciu.

Rac

Odihnă. În aceste zile de weekend fii cât mai discret și gândește-te pe îndelete la evenimentele din viață ta. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator, brațe, mâini și pe ficat, de aceea hrănește-te sănătos și odihnește-te mai mult. Duminică te vei simți mai bine, însă evită să te implici în prea multe trebui. Planifica-ți activitățile săptămânii viitoare și bucură-te de prezența celor dragi.

Leu

Neplăceri financiare. Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție prietenii. Relațiile cu aceștia sunt amestecate și pline de neprevăzut. Ține-te departe de frivolități și bazează-te doar pe forțele tale. Duminică, astrele îți recomanda interiorizare, singurătate și o îngrijire deosebită a sănătății. Capitolul financiar îți creează neplăceri și de aici stările tale de spirit sunt fluctuante. Întregul organism este vulnerabil, așa încât detașează-te de cotidian și odihnește-te.

Fecioară

Aglomerație. Este posibil să fii invitat la evenimente mondene cu multă lume. Prezintă-te cum se cuvine și abține-te de la remarci sarcastice. Ai multă energie și dorință de implicare în mai multe treburi deodată, însă ar fi bine să te rezumi la strictul necesar. După-amiezele weekend-ului sunt favorabile exercițiilor fizice ușoare, plimbărilor în aer liber și întâlnirilor cu prietenii. Atenție la imaginea pe care le-o oferi altora despre ține!

Balanță

Planuri secrete. Îți sunt favorizate activitățile culturale și implicarea în studii aprofundate. Activitățile din domeniul socio-profesional îți pot crea neplăceri, de aceea fii prudent. O discuție cu un șef te va duce mai aproape de ideea de a-ți schimba domeniul muncii. Se pare că deja îți faci planuri secrete în acest sens și bine ar fi că deocamdată să rămână secrete. Îngrijește-ți sănătatea aparatului respirator și a ficatului.

Scorpion

Confuzie. Weekendul îți aduce în atenție situația bugetului. S-ar putea să fie nevoie să achiți facturi și taxe mai vechi sau să-ți revizuiești relațiile cu instituțiile financiare. Există multă confuzie, iluzie și probabilitate mare de erori în domeniul financiar. Sunt vizați banii și bunurile pe care le deții cu alții, partajele specifice unui divorț și moștenirile. Fii prudent, verifică-ți toate documentele și achita-ți dările la timp.

Săgetător

Scandal. Relațiile parteneriale sunt tensionate zilele acestea. Sunt posibile discuții aprinse, datorită faptului că ești implicat mai mult în activitățile profesionale și pe undeva așa este. Dorința de afirmare socială este la cote mari, neglijându-ți astfel apropiații sau îndatoririle de rutină. Prudență, deoarece nemulțumirile sau neînțelegerile ies la iveală în văzul și auzul lumii și asta îți poată daună mult. Echilibrează-ți acțiunile și reacțiile!

Capricorn

Sâmbătă ești tentat să-ți continui munca de la serviciu sau să te ocupi de treburile de rutină ale casei. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit și se pot accentuă afecțiunile legate de sistemul respirator și digestiv. Duminică, partenerul de viață fie te invită la un film, fie are nevoie de sfaturi legate de studii sau călătorii în străinătate. Există tensiuni, dar le poți aplana cu puțin efort.

Vărsător

Hobby-uri. Sâmbătă sunt momente favorabile pentru a te ocupă de un hobby, de copii sau de persoană iubită. Pot ieși scântei în relațiile sentimentale, însă dacă ai să accepți și părerile lor, vei depăși cu bine momentele neplăcute. Duminică ar fi bine să fii atent la sănătatea întregului organism, însă cele mai vulnerabile sunt segmentele sistemului respirator. Evită tratamentele alopate și orientează-te către odihnă, remedii naturiste și plimbări ușoare în aer liber.

Pești

Întâlniri amoroase. Treburile casnice îți sunt favorizate sâmbătă. Ai avea succes la redecorarea spațiului locativ, la planificarea reparațiilor de anvergură sau pentru planuri de achiziționare a unor bunuri patrimoniale. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și cu greu se poate cădea la pace pe orice temă. Duminică se întrezărește o petrecere surpriză sau întâlniri amoroase. Evită excesele și frivolitățile.

Share.

Comments are closed.