Iata care sunt cele mai iubitoare femei in functie de zodie

0

 

Sagetator

Independenta si optimismul sunt caracteristi care definesc sagetatorul, urmate indeaproape de sinceritate. Femeile din acest zodiac sunt mereu cu zambetul pe buze si nu le place sa se planga. O alta caracterstica definitorie este spontaneitatea, care merge mana in mana cu pasiunea si prietenia, lucru care le face sa fie prietene bune si de incredere. Sagetatorul este plin de voie buna, dar atunci cand se infurie, mai bine sa nu ii stai in cale. Este de asemenea bine cunoscut ca sagetatorul are prostul obicei de a intarzia mereu.

Gemeni

Femeia din nativul Gemeni este mereu in preajma prietenilor, datorita generozitatii si sufletului bun pe care il are. Cauta tot timpu sa nu fie incoltita, dorind libertate, alegand astfel un barbat cu putin timp liber, dar care sa nu fie plictisitor. Nu are probleme in a se ocupa de toate aspectele importante ale vietii, si anume de cariera, familie si casa fara probleme.

Leu

Leoaica este o fire loiala. Are o alura si o atractie animalica demna de admiratie, indiferent cu ce este imbracat. Ea cauta atentie si romantism la un barbat, care sa nu fie lenes, si ofera in schimb sentimente puternice si sincere. Umorul este unul din punctele ei forte.

Rac

Mereu gata sa ajute cu orice problema, are grija de cei din jur si are o inima mare si iubitoare. Nici simtul umorului nu ii lipseste, si are obiceiul de a colectiona toate lucrurile si obiectele, fie si ele putin importante si pana la cele mai importante.

 

Planeta Pamant © Copyright 2017

Photo: tokkoro.com

Share.

Comments are closed.