Iată cu cine s-a mutat Anda Călin după despărțirea de Liviu Vârciu! Este o vedetă pe care o cunoaște toată lumea. „Am închiriat un apartament și stăm împreună!”

0

Anda Calin s-a mutat cu o prietena apropiata dupa despartirea de Liviu Varciu. Este vorba de nimeni alta decat Anna Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu.

„Eu si Anda am inchiriat un apartament si stam impreuna. Anda este bine, are grija de micuta, noi ne intelegem de minune. Ea s-a desparţit acum, recent, oficial. A facut un lucru bun Catalin ca ne-a facut cunostinta. Catalin si Liviu sunt cei mai buni prieteni. Nu stiu daca sufera. Eu cred in impacarea dintre Anda si Liviu”, a declarat Anna Roman la TV.

Liviu Varciu este foarte reticent in a vorbi despre despartirea de Anda Calin, care a devenit oficiala cu putin timp in urma.

„Nu are nicio legătura viaţa mea personală cu cariera mea şi te-aş ruga mult de tot să rămână personală. Ţine doar de mine ce trăiesc eu, cum trăiesc eu. Am făcut multe greşeli în viaţă, în tinereţile mele tumultoase, dar acum aş vrea să ţin povestea asta (n.r.- despartirea de Anda Calin) doar pentru mine, pentru familia mea. (…) Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor. Eu sunt de ceva timp în televiziune şi am făcut o greşeală să îmi pun viaţa pe platou. Greşelile tinereţii mi le asum. E vina mea, numai vina mea şi o să pun punct cu viaţa mea personală. (…) Am făcut şi multe lucruri bune şi multe lucruri rele . Îmi pare rău poate. E haina asta grea pe care o ducem că noi suntem la televizor”, a declarat Liviu Varciu intr-o emisiune TV.

Share.

Comments are closed.