Noutati!!! Anda Calin i-a facut o vizita nocturna, in portjartiere, fostului ei iubit, Liviu Varciu!

0

Anda Calin si Liviu Varciu s-au intalnit ca-n vremurile bune! Paparazzii WOWbiz au surprins imaginile momentului din showbiz!

Daca la inceputul lunii cei doi anuntau ca vor merge pe drumuri separate, iata ca drumurile celor doi inca se mai intersecteaza ocazional. Vestea despartirii Andei Calin si a lui Liviu Varciu venea la doar doua luni de la botezul fetitei lor. Motivul? Nepotrivire de caracter.

Imaginile surprinse noaptea trecuta dovedesc altceva.

Ora 23.45: Anda Calin este vazuta gonind pe strazile din apropierea casei lui Liviu Varciu. Bruneta se afla la volanul masinii primite cadou de la Varciu pe care acesta o conducea.
Ora 12.15 Imbracata extrem de sexy, cu portajartiere negre si un pardesiu care acoperea o tinuta sexy, Anda a intrat discret pe poarta casei lui Liviu Varciu.

Ora 1.45, Anda Calin iese din casa lui Liviu Varciu. Ravasita, se indreapta spre noul ei aparatment. Dupa aproape 15 minute, ajunge in fata blocului in care locuieste impreuna cu mama si fetitei pe care o are cu Liviu Varciu.

Nu stim cu exactitate ce se intampla in aceste momente intre Anda si Liviu, cert este ca imaginile fabuloase surprinse de paparazzii WOWbiz.ro ridica multe semne de intrebare.

SURSA

Share.

Comments are closed.