In aceste 3 zodii de barbati poti sa ai intotdeauna incredere

0

O mare problema a femeilor de ani de-a randul este increderea in barbati. In cazul acestora, numai 3 zodii de barbati au fost alese de astrologi ca fiind cele mai de incredere. Noi ti le vom prezenta:

BARBATUL DIN ZODIA PESTI

Acestia sunt considerati empatici si intelegatori, iar ei se afla in topul celor mai intelegatoare zodii. Acestia cauta sa spuna mereu adevarul, deoarece stiu ca minciuna are picioare scurte. De asemenea, barbatul nascut in zodia pestelui este o fire foarte atenta si dispusa sa ii faca pe plac prietenei sale. Pe langa increderea pe care o femeie o poate avea in acestia, barbatii din aceasta zodie sunt si extrem de intelegatori.

SCORPIONII – CEI CARE CONSIDERA MINCIUNA O PIERDERE DE TIMP

Daca intrebi un barbat din zodia scorpionului ce reprezinta pentru el minciuna, acesta iti va raspunde clar si scurt ca este o pierdere de timp. Nu se complica atunci cand simt ca dragostea se stinge, plecand din relatie fara a apela la alte trucuri. Unii astrologi sustin ca acestia ar putea detine recordul la corectitudine.

BARBATUL LEU – CEL CARE PREFERA MEREU ADEVARUL!

Barbatii apartinand acestei zodii au o fire dominatoare. De asemenea, caracterul acestora este unul cinstit, motiv pentru care prefera adevarul in schimbul situatiilor complicate.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: BuzzKenya

Share.

Comments are closed.