In ce zodie este nascut barbatul tau preferat

0

Conform unui studiu la care au luat parte peste 1000 de femei, cu varste cuprinse intre 21 si 54 de ani, doamnele dar si domnisoarele au diferite criterii legate de barbatul ideal. Au aparut 10 caracteristici pe baza asteptarilor acestora, des intalnite in cazul unui partener ideal. Pe baza caracteristicilor enumerate mai jos, poti sa iti dai seama care este zodia in care s-a nascut barbatul ideal.

 1. Barbatul cel mai fidel este Taurul, pentru cele care isi doresc un barbat care sa nu le insele. Pentru acesta este importanta fidelitatea, iar in cazul in care vei calca stramb, el nu te va mai putea ierta.
 2. In cazul in care iti doresti un partener de nadejde, ar fi bine sa stii ca acesta este nascut in zodia Rac.
 3. Pentru cei care isi doresc un partener care sa aiba un suflet bun, este important sa stie ca acesta este nascut in zodia Pesti sau Fecioara. Barbatul din zodia Pesti este unul empatic, iar barbatul din zodia Fecioara pune pret pe bunatatea oamenilor.
 4. In cazul in care iti doresti un barbat cu simtul umorului bine dezvoltat, atunci trebuie sa stii ca acesta este cel nascut in zodia Leu.
 5. Femeile care aspira la un barbat cult si inteligent trebuie sa faca cunostinta cu un barbat din zodia Capricornului.
 6. Daca partenerul ideal este unul pasional, atunci sansele sunt mari ca acesta sa fie Scorpionul. Pentru ei, pasiunea este esentiala in relatie.
 7. In cazul in care iti doresti un barbat care sa te asculte, trebuie sa stii ca acesta ar putea sa fie nascut in zodia Racului, deoarece acesta cunoaste importanta a ceea ce tu ii comunici si stie ca apreciezi atunci cand esti ascultata.
 8. Daca iti doresti un partener romantic, atunci ar fi bine de stiut pentru tine ca Berbecii sunt romantici incurabili.
 9. Printre cei mai atragatori barbati ai zodiacului se numara Balantele, pentru cele care isi doresc un barbat atragator.
 10. Racul de asemenea, este ideal in cazul in care iti doresti un barbat stilat.
 11. Barbatii din zodia Gemeni sunt cei care au tot ceea ce au ceilalti barbati, adica sunt cei mai completi din toate punctele de vedere.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: Daily Mirror

Share.

Comments are closed.