Interviu cu entertainerul Tony Poptamas – despre muzica, familie si cariera! foto-video

0

Tony Poptămaş a devenit un fenomen în spaţiul virtual, căci românii se dau în vânt după mesajele cu iz filosofic postate şi “răsplătite” cu mii de like-uri şi share-uri. Tony Poptămaş, pe numele real Sorin Anton Poptămaş, este un târgmureşean care a devenit unul dintre cei mai populari români pe Facebook. Pentru a afla mai multe despre el i-am adresat ”la o cafea” cateva intrebari.

Cine este Tony Poptamas si care este viata lui de zi cu zi?

Sunt entertainer si traiesc din asta, tata a doi copii, o fetita si un baiat, iar viata de zi cu zi inseamna timpul cu ei, cu muzica si cu frumoasa mea sotie.

Urmaresc evolutia ta muzicala ascendenta si totusi ma intreb de ce ai ales sa pleci din Romania?

Initial am plecat cu un contract de 3 luni, in anul 1991, dupa care cu contract de 6 luni, dupa care contract de un an… si tot asa pana am ramas aici in Norvegia.

Lumea te considera un REGE al citatelor si a bunei dispozitii pe facebook, care este adevatata munca din spatele pagini Tony Poptamas?

Pagina imi este administrata de cea mai tare echipa de SEO din Romania, stabilita la Constanta. Sub indrumarea mea vrem sa tinem pagina in crescendo pana se poate. Noi facem asta din toata inima si mizam mult pe asta.

Noi mai discutam pe facebook si stiu ca esti in Norvegia. Te-ai gandit sa pui si citate in norvegiana pe pagina ta de Facebook? Ori pe viitor in araba?

Hi hi hi, in araba vor urma cu siguranta, dar nu cred ca in generatia noastra, iar in limba norvegiana pun deja pe pagina destinata norvegienilor, pe care abia am deschis-o.

Cum te definesti in momentul de faţă: cantaret, entertainer sau star online?

Pur si simplu entertainer, acest cuvant cuprinde tot ceea ce fac.

Anul viitor vin alegerile in Romania, te-ai gandit sa candidezi? Domnul Klaus Iohannis a castigat si datorita facebook-ului…

Cred ca pe domnul presedinte Klaus Iohannis l-am ajutat si eu, in mod indirect, desi incerc sa ma tin cat mai departe de politica. Niciodata nu voi candida, deoarece nu cred ca lumea e condusa de cei ce castiga alegerile ci de o mana de oameni care ii dirijeaza.

Pagina ta de facebook TonyPoptamas a depasit 1.300.000 de like-uri, este o afacere ori un hobby? Care e miza principala?

Prea putin ma intereseaza personal monetizarea acestei pagini, deci este hobby. Noi nu scoatem bani din buzunarul niciunui sarac. Miza este sa ramanem pe locul 1 in Romania ca reach. :-)

Care este citatul care ti-a adus cele mai multe like-uri si distribuiri?

Posted by Tony Poptamas on Wednesday, 9 April 2014

Nu este citat ci o poza a unei picturi creata de Mohammad Tahani: Ea a strans aproape 600 de mii de likeuri.

Like, daca intelegi poza :(- made by Mohammad Tahani.

Posted by Tony Poptamas on Wednesday, April 9, 2014

Posted by Tony Poptamas on Wednesday, April 9, 2014

Posted by Tony Poptamas on Wednesday, April 9, 2014

In final vreau sa-ti multumesc pentru timpul acordat si daca ai un mesaj pentru persoanele dragi tie:

Iti multumesc si eu, iar oamenilor buni le doresc sa le mearga bine si sa nu se indoiasca nicio clipa ca daca vor ramane asa, vor avea numai de castigat!

 

Sursa: http://adrianbilanici.ro/

Share.

Comments are closed.