Ioana ar fi trebuit să înceapă luni clasa a doua, dar destinul ei a fost tragic! Drum lin spre ingeri, ingeras!

0

Ioana ar fi trebuit să înceapă luni clasa a doua. Voia să devină doctoriță într-o zi. Și își mai dorea cu ardoare ceva. Visele i-au fost spulberate însă într-o clipă fatală

Ioana ar fi trebuit să înceapă luni clasa a doua. Voia să devină doctoriță într-o zi. Și își mai dorea cu ardoare ceva. Visele i-au fost spulberate însă într-o clipă fatală  16

Atunci când a fost întrebată de ziua ei ce își dorește, copila din comuna Mânzătești, județul Iași, a răspuns cu timiditate că vrea o păpușă Barbie și un ghiozdan cu caiete și cărți.

Se întâmpla în urmă cu șapte luni. Miercuri seara, destinul Ioanei a fost frânt.

Copila a fost accidentată mortal de un șofer care conducea cu viteză, scrie ziaruldeiasi.ro. Se afla pe bicicletă și se rugase mult de părinți să o lase. În urma ei, au rămas visele neîmplinite și lacrimile părinților săi neconsolați.

După cum subliniază și poliția, viteza crește riscul de accident și timpul de reacție în cazul situațiilor neprevăzute. Distanța de frânare crește dramatic pe măsură ce viteza crește, iar o mașină ajunge să parcurgă distanțe considerabile în momentele în care creierul procesează informațiile pe care le vede șoferul, timp în care se poate întâmpla orice.

Share.

Comments are closed.