Ioana Tufar s-a casatorit azi! Momente tandre la Starea Civilă între ea și Ionuț! Cum o cheamă acum în buletin

0

Ioana Tufar, fiica Andei Călugăreanu, s-a căsătorit astăzi. La ora prânzului, Ioana și Ionuț au devenit oficial soț si soție. O echipă de filmare de la Teo Show a mers la Starea Civilă și a filmat momentul în care Ioana Tufar a spus da și a devenit doamna Mardare.

La Teo Show, Ioana Tufar și soțul ei, Ionuț, au făcut declarații despre evenimentul de astăzi. Fiica regretatei Anda Călugăreanu se bucură foarte tare că a reușit să scape de numele de familie al tatălui ei.

Ioana Tufar s-a măritat astăzi! Imagini în exclusivitate de la cununia civilă!
Ioana și Ionuț s-au căsătorit civil astăzi, iar deocamdată nu fac planuri și pentru nuntă.

Ce declarații a făcut Ioana Tufar, astăzi, la Teo Show:

Ioana Tufar: De astăzi de la ora 12 sunt oficial doamna Mardare! E mai frumos să te cheme Mardare decât Tufar’

Înainte de cununie, Ioana a dat un scurt interviu: Sunt foarte pregătită și emoționată. Doamne ajută să fie bine, așa cum a fost și până acum!

După ce amândoi au spus da, Ioana Tufar și Ionuț Mardare au făcut poze cu certificatul de căsătorie și cu invitații de la eveniment.

Ioana: Am emoții, au venit persoane foarte dragi sufletului meu. De azi sunt doamna Mardare, să nu vă mai aud cu Tufar. E cu acte în regulă acum. Am motivele mele să nu mai vreau să fiu Tufar, nu vreau să le discut într-o zi atât de fericită din viața mea. În ianuarie facem cinci ani de relație. Eu am fost geloasă. Motive nu mi-a dat, dar mă gândesc că eu nu sunt Miss Europa, poate vede una mai frumoasă decât mine și fuge.

Am vrut să scap și de acest nume pe care l-am purtat până acum, am vrut să mă rup de trecut, de tot ce a însemnat trecutul meu, inclusiv de nume. Am devenit o cu totul altă persoană de cinci ani, de când am această familie. Mi se fâlfâie de ce zice lumea! Aș fi mai mândră dacă mi s-ar spune Călugăreanu-Mardare. În acte voi fi doar Mardare. Nu pot să cer mai mult decât am, ce să-mi doresc mai mult? Am invitat puține persoane, dar care sunt aproape sufletului meu. Sunt foarte puține, într-adevăr. Nu mai vreau copii, îmi ajunge Luca, e suficient. Deocamdată mai stăm, probabil la anul să facem nuntă.

Ionuț: Mai bună ca nevastă-mea nu e niciuna!

Share.

Comments are closed.