IRINA LOGHIN – RETETA MUSTULUI – Cum se face, IN MOD CORECT!

0

E iubită, ascultată de fani de toate vârstele şi admirată pentru frumuseţea şi vitalitatea ei. La 76 de ani, Irina Loghin este ca argintul viu, face sport, merge în turnee şi se bucură de viaţă şi de copii. Cum îi ies toate acestea, ne-a spus chiar ea.

Irina Loghin a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Interpreta de muzică populară a renunţat la carne şi nu manâncă decât peşte. În plus, chiar dacă încă nu a început postul Crăciunului, artista are deja un meniu compus din soia şi crudităţi. ”Am ţinut-o numai pe zarzavaturi, am renunţat la carne şi mănânc peşte atunci când simt nevoia. Acum, chiar când m-aţi sunat, am la masă cartofiori înăbuşiţi cu ulei de măsline şi mărar, dar şi o salată de varză cu porumb fiert, a declarat Irina Loghin pentru Click!.

Întrebată de ce nu mai mănâncă deloc carne, artista a explicat că să se simte mult mai bine de când a adoptat acest stil de viaţă. ”Cu carnea sunt prietenă mai puţin, chiar deloc. E mai sănătos. Consum foarte mult peşte, mai ales conserve de ton când sunt la drum. Conserve în suc propriu sau cele în ulei, care sunt mai gustoase. Mănânc în fiecare zi fructe de tot felul, iar crudităţile nu-mi lipsesc de pe masă”, susţine interpreta. Recent, aceasta şi-a făcut în casă un must cu hrean, după o reţetă proprie.

Daca apreciati artistul distribuiti si voi materialul .
Nu copiati si repostati materialul prezentat mai sus!
Pentru evenimente – 0722 303 534
Va multumesc frumos! ….si nu uitati sa va abonati pentru noutati!

Share.

Comments are closed.