Karma zodiilor pana pe 7 septembrie 2019. Începe o perioada excelenta pentru zodiile de foc

0

Pășim cu încredere și cu speranțe noi în luna septembrie. Va fi o lună din care ne vom culege toată forța, toate ideile, pentru ca vara asta să dăm tot ce e mai bun.

Previziuni karmice 1 – 7 septembrie 2019

ZODIILE DE APĂ
Racii se simt dați la o parte la locul de muncă și asta e doar vina lor. Ar trebui să se gândească unde au greșit de se întoarce karma atât de brutal pentru ei.

Scorpionii au parte de o săptămână cât se poate de liniștită. Nu se întrevede nimic spectaculos, ba dimpotrivă. Vor avea parte de momente armonioase în cuplu și în relațiile de prietenie.

Peștii au de îndurat anumite critici care vin de la cei dragi. Vor fi actori într-o confruntare familială.

ZODIILE DE AER

Gemenii fac ce fac și se simt tot timpul pe val. Toamna aceasta le priește din toate punctele de vedere.

Balanțele și Vărsătorii au un destin comun. Vor fi în centrul atenției datorită carismei lor. Nu au de ce să se plângă. Totul va fi așa cum își doresc.

ZODIILE DE FOC

Berbecii devin ceva mai chibzuiți și îi învață și pe ceilalți cum să economisească bani și timp. Profesional, lucrurile vor sta bine pentru ei. Vin și bănuții pe la mijlocul săptămânii.

Leii și Săgetătorii sunt în culmea fericirii. Dragostea bate la poarta inimii lor și le dă aripi.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii și Capricornii trebuie să facă toate eforturile posibile să nu mai arunce cu banii în stânga și dreapta. Trebuie să învețe să își gestioneze situația financiară cu mai mult cap.

Fecioarele au parte de o săptămână plină de întâlniri, de revederi cu cei dragi, cu prieteni vechi, cu rude, cu foști parteneri de viață de ce nu.

Share.

Comments are closed.