La 7 ani de când salvase o leoaică, se revede cu ea în apele unui râu. Întâlnirea lor te lasă fără cuvinte

0

Pentru Kevin Richardson, leii nu sunt nişte prădători cu dinţi foarte fioroşi, ci animale care pot da dovadă de o afectivitate uimitoare.

Studiindu-le comportamentul încă de la vârste fragede, el a reuşit să pună bazele unei conexiuni foarte puternice cu două leoaice pe nume Meg şi Amy. Acestea nu se tem de el, ci din contră îl tratează ca pe un membru al haitei.

Pentru a pune capăt vânătorii de lei, Chris Mercer şi membrii unei organizaţiei din domeniu i s-au alăturat lui Kevin Richardson în acest demers măreţ.

Folosind mai multe camere GoPro ei merg în savană şi obţin cât mai multe imagini care i-ar putea susţine în această campanie de abolire a vânătorii ilegale.

Conform mai multor mărturii, aceste animalele de pradă nu-i uita pe cei care le-au vrut binele, salvându-le de la moarte sigură, chiar şi după perioade mari de timp îi recunosc, arătându-şi afecţiunea. Este şi cazul leoaicei din imagini care îşi revede salvatorul după mai bine de 7 ani.

Acesta este unul dintre momentele în care Kevin Richardson se simte tare mândru că i-a salvat viaţa lui Amy în urmă cu 7 ani, împiedicând ca ea să ajungă prada vânătorilor de trofee. Cum a decurs întâlnirea lor vă lăsăm să descoperiţi în aceste imagini!

Share.

Comments are closed.