Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, critici dure la adresa lui Meghan Markle dupa ce aceasta s-a casatorit cu printul Harry: ”Golancele mai au…”

0

Nepotul lui Gigi Becali pare sa ii mosteneasca iesirile necontrolate a unchiului sau. Intr-o postare pe o retea de socializare, acesta lanseaza o serie de injurii la adresa lui Meghan Markle, femeia care s-a casatorit cu printul Harry. Intr-o postare fara nici cea mai mica urma de abtinere, nepotul lui Gigi Becali, afirma faptul ca, in urma nuntii regale ”golancele mai au inca o sansa”. Acesta pare sa pastreze ”traditia” familiei Becali de a avea iesiri necontrolate in spatiul public.

”Destul de corect …!!! Daca dupa ce te-au tavalit jumatate dintre actorasii de mana a doua de la Hollywood, ai 36 de coti, divortata si dintr-o familie dezorganizata, cu o mama de culoare si tata betiv, ajungi in familia regala a Angliei, printesa de Sussex a casei b…atunci si golancele noastre tavalite de juma’ de Bucuresti si Dubai mai au o sansa…! S.E.R. Sanse Egale pentru Romania.”, a scris Lucian Becali pe Facebook. Lucian Becali s-a facut cunoscut in spatiul public datorita unor lucruri controversate. Va aducem aminte faptul ca nepotul lui Gigi Becali a fost condamnat, curand, de instantele de judecata pentru calomnie, in urma unor afirmatii jignitoare facute la adresa Adelinei Pestritu. Acesta afirmase, cu ceva timp in urma, ca celebra prezentatoare TV ar intretine relatii sexuale pentru o suma de 3500 de euro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

SURSA

Share.

Comments are closed.