Marcel Toader sa-a stins cu acest imens regret in suflet! Din pacate, nu a mai apucat sa isi vada marea dorinta indeplinita

0

Afaceristul Marcel Toader s-a stins cu un mare regret. Fostul rugbist își dorea foarte mult să fie tată de fată, dar acest lucru nu s-a intamplat. Astazi, fiul sau, Maximilian, se ocupa cu funerariile tatalui sau.

Marcel Toader își dorea din tot sufletul o fetiță

Fostul rugbist s-a stins din viață acum 4 zile în vila prietenului său de la Periș, care era și avocatul afaceristului, în urma unui infarct. Bărbatul a plecat pe lumea cealaltă cu un mare regret. Despre această dorință neîmplinită, sportivul a vorbit pe 17 iulie 2018, când băiatul său împlinea vârsta de 21 de ani.

„Visul meu a fost să am cinci copii. eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, susținea Marcel Toader. Marcel Toader a avut șase căsnicii și tot atâtea divorțuri. A fost căsătorit cu o franțuzoaică despre care nu se știe mare lucru, cu cântărețele Anamaria Ferencz și Maria Constantin, cu prezentatoarea Gabriela Cristea și cu Diana Ghenu, fiica primarului de Berceni Marian Ghenu, printre altele.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.