MARIA GHIORGIU PROFETIE UIMITOARE! “VAD MULTE FEMEI CARE SPALA DE MANA!”

0

Una dintre cele mai cunoscute clarvazatoare din Romania, Maria Ghiorghiu, a facut o noua profetie uluitoare.

CE SE INTAMPLA IN TARA VECINA?

Aceasta a vazut, in urma cu numai cateva zile, un eveniment greu de descifrat chiar si pentru ea, eveniment care se va petrece la Belgrad.

Aceasta a declarat pe blogul personal ca a fost trezita dis de dimineata, de catre un glas care striga “La Belgrad!”, clipa in care, aceasta vizualizeaza multe femei care spalau hainele la margine de rau. Aceasta mai mentioneaza faptul ca era ziua, iar femeile spalau hainele de zori, insa nu stie cu exactitate ce inseamna acest mesaj. Nu isi pierde speranta ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului ne vor ocroti si ne vor darui multa mila, intelepciune si dragoste.

Cea mai noua profetie devenita realitate a Mariei este iarna care loveste in primavara acestui an in Romania. Ea de asemenea a mai prevestit incedindiul din Colectiv, sustinand ca o astfel de tragedie va mai avea loc in viitor, deoarece auzise multe glasuri suferinde cum strigau dupa ajutor, in timp ce s-a pus in pat si incerca sa adoarma. Aceasta sustine ca auzea glasuri care strigau cum ca le ard trupurile, ca le arde inima in ei.

Maria Ghiorghiu nu cunoaste ce are sa se intample cu acesti oameni, cine este cauza focului care urmeaza sa fie provocat si care este motivul, insa este sigura ca vom auzi de oameni morti, arsi si suferizin.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

ADAPTARE DUPA SURSA: teo

Photo: infostiri.net

Share.

Comments are closed.