Mihaela a plecat să îngrijească bătrâni în Italia ca să poată să-şi crească cei 8 fraţi si impărţea fiecare bănuţ să le ajungă la toţi

0

Ea a devenit mămică, locuieşte tot în Italia şi se declară o femeie fericită.

Povestea Mihaelei Parlac, din judetul Bacau, pare scenariu de film. Tânăra a plecat în Italia, fără bani şi fără să ştie limba italiană, însă era mânată de dorinţa de a reuşi să-şi crească cei 8 fraţi care depindeau de ea.

Viaţa din România a călit-o. Mihaela a avut o copilărie marcată de “lipsuri, neajunsuri, violenţă şi multă tristeţe”. Mihaela spune că amintirile din copilărie o rănesc foarte tare. „M-am născut cu 37 de ani în urmă, într-o comună din judeţul Bacău, sunt cea mai mare dintre 9 fraţi, o familie foarte săracă. Nu îmi face plăcere să îmi amintesc de copilărie, deoarece nu îmi amintesc decât munca, lipsurile, neajunsurile, violenţa şi multă tristeţe. Anii mei de şcoală au fost un coşmar, cu un tată violent, beţiv, ne lua la bătaie noaptea, ne dădea afară, în zăpadă, desculţi, o bătea pe mama zilnic”, a mărturisit tânăra, conform rotalianul.

Mihaela muncea şi întreţinea două familii. „Aveam un frate bolnav de ciroză hepatică, ce ulterior a murit după chinuri groaznice, umblând din spital în spital. Cei 400 de euro pe care îi câştigam eu erau puţini. Trebuia să îl ajut şi pe soţ ca să îşi plătească datoriile, să le trimit şi celor rămaşi acasă, să mai am şi pentru mine, dar făceam tot posibilul să am pentru fiecare”, a spus românca care a plecat să muncească în Italia.

Mihaela Parlac are acum o altă viaţă. Ea a devenit mămică, locuieşte tot în Italia şi se declară o femeie fericită. “Acum mă simt un alt om, investesc zilnic în mine, în curând îmi voi relua studiile şi îmi voi urma visele. Fiecare are o poveste de viaţă deosebită, însă a mea este specială pentru că este trăită de mine”, a încheiat femeia.

sursa foto: Facebook

Share.

Comments are closed.