Mihai Constantinescu și-a revenit, după patru luni de comă! Cum se simte artistul acum

0

Mihai Constantinescu se simte mai bine. Internat la Spitalul Floreaca, artistul a făcut progrese mari.

După patru luni de comă, apropiații familiei lui Mihai Constantinescu au declarat că artistul se simte mai bine. După ce în presă s-a scris că ar fi murit, medicii de la Floreasca au transmis și ei câteva informații legate de starea cântărețului.

Din fericire, Mihai Constantinescu a început chiar să se hrănească și să-și miște membrele, iar medicii îl monitorizează în continuare în permanență.

„Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi.

Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform stirilekanald.ro.

Share.

Comments are closed.