Mihai Mitoșeru divorțează! Prezentatorul a dezvăluit motivul despărțirii de Noemi:

0

Încă o despărțire bombă în showbiz-ul românesc! După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și frumoasa lui soție, Noemi Mitoșeru, au decis să își spună definitiv ”adio”.

Anunțul divorțului a fost făcut, în urmă cu câteva minute, de Mihai Mitoșerul. Într-un mesaj postat pe contul lui de pe un site de socializare, prezentatorul de la Kanal D a explicat motivele divorțului. După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi o să își încheie socotelile în fața notarului. Din câte se pare, relația dintre cei doi s-a degradat în ultima perioadă, iar Noemi a decis să părăsească căminul conjugal în urmă cu trei luni.

Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna…

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.