Mihai Voropchievici avertizeaza: 4 zodii sufera enorm pana in toamna. Au multe cumpene de trecut

0

Horoscop Mihai Voropchievici. Săptămâna aceasta, până la final, va fi una edificatoare pentru multe semne zodiacale. Vor avea loc schimbări în vieţile lor, însă nu atât de substanţiale pe cât se aşteaptă.

Horoscop Mihai Voropchievici: Taurii se îndrăgostesc

Cei născuţi în zodia Taur au o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros. Până pe 14 aprilie îşi vor găsi dragostea.

Persoanele care sunt în zodia Taur şi încă nu formează un cuplu trebuie să fie gata de găsirea marii lor iubiri. Dragostea bate la uşa lor exact când nu se aşteaptă.

Cât despre Berbeci, numerologul Mihai Voropchievici, care a citit în rune, spune că aceştia au nevoie de relaxare. Trebuie să îşi pună ordine în gânduri, să nu se mulţumească doar cu puţinul din viaţa lor, dar să nici nu exagereze în dobândirea succesului.

Gemenii care îşi doresc un copil au toate şansele să îl conceapă săptămâna asta. E o perioadă bună pentru cei care vor să îşi mărească familia.

Racii trebuie şi ei să se mai tempereze, să dea la o parte toate fricile, toate grijile. Nu trebuie să facă alegeri bruşte, ci să le gândească în detaliu.

Leii au şi ei parte de schimbări uriaşe. Vor fi puşi în faţa unor situaţii complicate, în faţa unor momente decisive mai ales în weekend.

Citeste continuarea aici.

Share.

Comments are closed.